Oferte locuri de munca top

Comuna Tetchea: se prelungeste termenul pentru depunerea ofertelor

Un nou termen limita pentru depunerea ofertelor va fi stabilit in cadrul licitatiei pentru lucrari de canalizare si constructie statiei de epurare din comuna Tetchea, judetul Bihor.
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a dispus luarea acestei masuri. Prelungirea termenului a fost solicitat de catre compania Capa Instal. In acest timp autoritatea contractanta, primaria Tetchea, va afea obligatia de a publica in Sistemul Electronic de Achizitii Publice masurile de remediere si clarificarile la care s-a angajat.
Procedura a fost contestata si de compania Ginzler. Aceasta acuza autoritatea contractanta de abateri de la legislatia aplicabila in domeniul achizitiilor publice. In mod specific compania cerea admiterea ofertarii de echipamente produse de alti producatori decat cei impusi. Aceasta contestatie a fost respinsa de CNSC ca tardiva. Procedura de achizitie pentru atribuirea lucrarilor din comuna Tetchea a fost lansata 27 noiembrie 2013. Investitia este estimata intre suma de 6,28 milioane lei si 7,6 milioane lei. Finantarea va fi asigurata din fonduri bugetare.
Proiectul prevede introducere a minim 11,59 km canalizare in localitile Tetchea si Telechiu cu statie de epurare in localitatea Telechiu, comuna Tetchea. Cerere a de oferte a fost suspendata in 11 decembrie 2013.

Sus