Oferte locuri de munca top

Complexul OMINIS este aproape finalizat

1217.JPG Lucrarile la Complexul de Servicii sociale de zi „OMINIS – din grija pentru oameni” din Sectorul 4 sunt finalizate in proportie de 90%. In prezent se lucreaza la finisajele interioare.
Complexul, cu o suprafata de 3.800 mp, va deservi un numar de 300 de persoane/zi si va cuprinde o cresa, o gradinita, un centru de zi pentru persoane varstnice, cantina si spalatorie sociala, centru de zi pentru copii cu dizabilitati etc.
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat:
„Sunt bucuros ca am reusit intr-un an sa transformam un spatiu insalubru, un adevarat focar de infectie, intr-un complex integrat de servicii sociale, pe care sa il redam comunitatii. Este pentru prima data cand reunim sub acelasi acoperis o multitudine de servicii destinate protectiei categoriilor sociale vulnerabile, copii, batrani si persoane cu handicap.”
Imobilul unde va functiona complexul de Servicii sociale de zi „OMINIS – din grija pentru oameni”, si care va avea o capacitate de 300 de persoane/zi, a fost construit in anii „60, iar in anul 2000, cladirea a fost abandonata, fiind vandalizata si incendiata de mai multe ori. Toate acestea au adus prejudicii cladirii inclusiv structurii sale de rezistenta, cu degradari provocate de inundatii repetate in special a subsolului imobilului. La sfarsitul anului 2012, la initiativa Primarului General, Primaria Capitalei a demarat actiunile de constructie ale Complexului de Servicii Sociale.

Sus