Oferte locuri de munca top

Companiile din construcții se digitalizează

Companiile din domeniul construcțiilor din România încep procesul de digitalizare printr-un parteneriat între industria tech și a construcțiilor, inițiat de Clusterul Technology Enabled Construction (TEC), care reunește companii inovative, universități și parteneri sociali din sectorul construcțiilor. Acest parteneriat are ca obiectiv principal accelerarea standardizării și a digitalizării industriei pe întregul lanț valoric pentru a îmbunătăți serviciile și produsele din sectorul construcțiilor, unul dintre cele mai slab digitalizate din UE.

Clusterul TEC își lansează strategia în cadrul conferinței internaționale INNOCONSTRUCT, ce va avea loc online, pe 25 mai 2021, începând cu ora 10:45, tema ediției din acest an fiind „Inovația în industria construcțiilor – Digitalizare”.

Conferința reunește reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Guvernului și autorităților regionale, ai companiilor mari și IMM-uri din diferite segmente ale industriei, dar și din industria IT, reprezentanți ai Comisiei Europene, parteneri sociali și ONG-uri relevante, clustere din construcții și IT din diferite state membre și reprezentanți ai unor corpuri de experți și rețele profesionale. Lista speakerilor confirmați o puteți accesa aici.

În cadrul evenimentului se vor aborda informații de ultimă oră din domeniul digitalizării construcțiilor, cu accent pe următoarele teme:

  • Standardizare;
  • Integrarea BIM (Building Information Modelling);
  • Semnătura electronică;
  • Securitatea cibernetică și amenințări asociate;
  • Bune practici din alte state europene;
  • Prezentarea unor bune practici din industrie.

Pentru a participa la conferință, vă invităm să completați formularul de înscriere pe pagina evenimentului, iar agenda evenimentului o puteți accesa aici.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la conferință până luni, 24 mai, ora 16:00, la telefon 0762.248.170 sau e-mail: director@clustertec.ro

 

Sus