Oferte locuri de munca top

Compania King se muta in Opera Center

739.jpg Dezvoltatorul de jocuri King a inchiriat un spatiu de birouri de 1.700 mp in proiectul Opera Center din Bucuresti. Colliers International a asistat King in procesul de relocare.
Parte a grupului suedez King, studioul din Bucuresti a fost deschis in 2011, compania inregistrand de atunci o crestere exponentiala pe piata romaneasca. Astfel, pana la sfarsitul anului 2014,in noul birou din piata Operei vor lucra peste 110 persoane.
Mihai Sfrijan, Head of Studio King Bucuresti, precizeaza:
„Printre lucrurile pe care angajatii le-au apreciat dintotdeauna la King se numara mediul de lucru si atmosfera relaxanta. Tinem foarte mult la bunastarea angajatilor nostri si, de aceea, cautam in permanenta solutii noi pentru a le oferi un spatiu de lucru usor accesibil, in care acestia sa se simta confortabil si care sa le stimuleze creativitatea.”
Ansamblul Opera Center (Opera Center One si Opera Center Two) face parte dintre primele proiecte de clasa A livrate in Bucuresti, fiind detinut de fondul austriac de investitii CA Immo. CA Immo mai detine in Bucuresti cladirile de birouri Bucharest Business Park, Europe House si Riverplace, unele dintre cele mai cunoscute centre de afaceri din Capitala.

Sus