Oferte locuri de munca top

Comelf, venituri mai mari cu 4%

2233.jpg Producatorul de utilaje Comelf a realizat in primele cinci luni ale acestui an venituri de 15,9 milioane de euro, in crestere cu 4% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
In acelasi interval de timp, profitul brut al Comelf a crescut cu 36%, ca urmare a eficientizarii activitatii companiei.
Comelf si-a bugetat pentru acest an afaceri totale de peste 40 milioane euro, cu 17% mai mari decat cele de anul trecut. Potrivit estimarilor reprezentrantilor companiei in acest an veniturile totale si implicit cifra de afaceri vor fi de peste 40 de milioane de euro.
Compania a inceput sa produca componente pentru masini terasiere si componente pentru centrale cogenerative cu turbine pe gaz inca din anul 1992. Ulterior a ajuns sa produca masini complet echipate: masina de turnat asfalt, freza de asfalt, macaraua telescopica, concasorul si presele pentru compactat deseuri metalice.
In 2008 compania a intrat intr-o etapa de reorganizare interna a sectoarelor de fabricatie. A demarat productia de structuri de inox, componente sudate pentru vagoane si trenuri de mare viteza.
Comelf este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Sus