Oferte locuri de munca top

Comelf ia un credit de 1 milion euro

Comelf doreste sa incheie un contract de credit cu BRD – Group Societe Generale pentru acordarea unui imprumut de 1 milion de euro. Fondurile urmeaza sa fie destinate realizarii comenzilor livrate la export. Contractarea creditului va fi supusa deciziei adunarii generale a actionarilor in cadrul sedintei din 14 august 2014.
Pentru garantarea obligatiilor rezultate din contractul de credit Comelf va ipoteca doua hale din Bistrita, toate conturile prezente si viitoare pe care compania le are deschise la BRD si toate creantele/drepturile de incasat decurgand din comenzile la export pentru General Electric.
Perioada de rambursare a creditului urmeaza sa fie de un an.

Comelf SA a luat fiinta pe structura Inteprinderii de Utilaj Tehnologic Bistrita, fondata in 1971, prin transformarea acesteia in societate pe actiuni. Initial compania a activat in urmatoarele domenii: desprafuirea gazelor industriale; tratarea apelor; epurarea apelor.
Incepand cu 1992 profilul de fabricatie s-a diversificat, prin realizarea de componente pentru masini terasiere iar apoi componente pentru centrale cogenerative cu turbine pe gaz.
In 2008 Comelf a inceput productia de structuri din inox si componente sudate pentru vagoane si trenuri de mare viteza.

Sus