Oferte locuri de munca top

Coilprofil ia in considerare o crestere a business-ului in 2014

3.jpg Coilprofil, producator de sisteme metalice, intentioneaza sa isi dezvolte business-ul din Romania in 2014. In acest an compania va finaliza o serie de investitii care se vor materializa prin lansarea unei noi game de produse.
Liviu Mistodinis, director executiv Coilprofil, explica: „Pentru aceasta crestere vom mari echipa de vanzari si logistica, vom pune accent pe dezvoltarea profesionala si individuala a intregii echipe”.
Provocarile care se profileaza sunt: imprevizibilitatea climatului economic si politic, o piata din ce in ce mai competitiva si modificarea constanta a preferintelor cumparatorilor.
Totodata directorul Coilprofil si-a manifestat interesul pentru domeniul agriculturii, aceasta in masura in care proiectele cu fonduri europene se vor materializa.
*Coilprofil a mentinut calitatea produselor
In anul 2013 compania a reusit sa realizeze bugetul propus la inceputul anului. Produsele ieftine au dominat in continuare piata, mentinerea calitatii reprezentand o adevarata provocare. Coilprofil a reusit sa pastreze grosimea Zinc-ului de 275 g/mp care asigura o protectie buna, de lunga durata, ne-a declarat domnul Mistodinis. „Am raspuns cerintelor prin cresterea echipei de vanzari, largirea gamei de produse prin materii prime noi, culori in trend, produse noi: precum tabla prefaltuita dar si prin cresterea serviciilor: transport inclus, termen de livrare scurt”.
*Anul 2014 va fi unul de stagnare
Pentru piata constructiilor din Romania anul 2013 a fost un an de usoara crestere, a precizat Liviu Mistodinis, director executiv Coilprofil.
„Revigorarea a inceput in vara si s-a mentinut pana la sfarsitul sezonului, mai ales in sectorul rezidential, unde predominante au fost lucrarile de renovare. Este adevarat ca in sectorul industrial s-a inregistrat o usoara scadere, investitiile nu s-au ridicat la nivelul asteptat”, a declarat directorul Coilprofil.
In ceea ce priveste anul 2014 nu se intrevad mari schimbari fata de 2013. Mistodinis apreciaza ca piata se va mentine aproximativ la acelasi nivel ca anul trecut. Este posibila o usoara crestere dar si o usoara scadere. Renovarile se vor mentine in trend.
Coilprofil este producator de tigla metalica, sistem pluviale, sisteme metalice, tabla cutata, casete structurale, casete de fatada si panouri sandwich.
Compania detine o fabrica de sisteme metalice in Romania, deschisa in 2001. Fabrica din Ceptura, judetul Prahova, ocupa o suprafata de 12 hectare, este dotata cu utilaje si tehnologie de ultima generatie.

Sus