Oferte locuri de munca top

Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, intrevedere cu Eugen Teodorovici

Reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, structura ce reprezinta interesele marilor asociatii de afaceri, patronatelor, au purtat discutii Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene, pe marginea documentelor de programare pentru perioada 2014-2020. Intrevederea a avut loc in aceasta saptamana.
Accentul a fost pus pe proiectele programelor operationale care vor fi coordonate de Ministerul Fondurilor Europene, dar si pe masurile necesare pentru accelerarea absorbtiei fondurilor europene in actuala perioada de programare.
Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a declarat:
„Ministerul Fondurilor Europene pune un accent deosebit pe consultarea cu toti partenerii de dialog in scopul identificarii celor mai bune solutii pentru a atrage eficient fondurile alocate de UE pentru perioada 2014-2020. Consultarile publice pe marginea proiectelor programelor operationale sunt deosebit de importante in conditiile in care la nivelul acestor documente de programare se stabilesc detaliile referitoare la investitiile care vor fi sustinute din fonduri europene‎.”
In perioada de programare 2014-2020, Ministerul Fondurilor Europene va fi autoritate de management pentru patru programe operationale: Programul Operational Infrastructura Mare, Programul Operational Capital Uman, Programul Operational Competitivitate si Programul Operational Asistenta Tehnica.

Sus