Oferte locuri de munca top

CNADNR completeaza documentatia pentru studiile de fezabilitate

Documentatia privind achizitia publica de studii de fezabilitate pentru autostrazile Bucuresti- Alexandria si Pascani-Siret va fi modificata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale in urmatoarele zece zile ca urmare a doua decizii ale Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.
Contestatia depusa de Tecnic Consulting Engineering solicita ” obligarea Autoritatii Contractante la adoptarea masurilor de remedierea privind prevederile abuzive si nerealiste din cadrul Contractului si a Caietului de Sarcini” precum si anularea licitatiei in cazul in care acest lucru nu este posibil.
CNSC a obligat CNADNR sa modifice documentatia potrivit contestatiilor si sa-i informeze pe cei interesati printr-o erata publicata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
La inceputul lunii trecute CNADNR lansa licitatia pentru studii de fezabilitate pentru construirea a zece autostrazi, studii de aproape 300 de milioane de lei fiecare cu o valoare totala estimata de peste 78 de milioane de euro.
Studiile au fost comandate pentru autostrazile: Brasov – Bacau (170 km), Bacau – Pascani (77 km), Buzau – Focsani (67 km), Bucuresti – Alexandria (80 km), Focsani – Bacau (120 km), Pascani – Siret (100 km), Ploiesti – Buzau (75 km), Alexandria – Craiova (140 km), Craiova – Calafat (85 km) si Bucuresti – Giurgiu (60 km). Proiectele sunt finantate din fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Transport si de la bugetul de stat.

Sus