Oferte locuri de munca top

Cluj: Siemens ocupa 3000 mp in Liberty Park

Prima etapa a proiectului Liberty Technology Park a fost finalizata. Incepand cu luna august un departament al Siemens va ocupa 3000 mp in cadrul proiectului de birouri.
„Noii clienti vor adauga valoare nu doar conceptului nostru de parc tehnologic ci si dinamicei scene tech ce se dezvolta in Cluj-Napoca in prezent. Acesta este un obiectiv pe care il sustin: transformarea orasului Cluj-Napoca intr-un pol al excelentei in domeniul IT”, a declarat Ion Sturza, Chairman Fribourg Capital.
Prima etapa a proiectului de birouri a ajuns la un grad de ocupare de 100%, atragand chiriasi precum: Halcyon Mobile, Recall, La Casa, Makronetz, Ecuson Studio, Spherik Accelerator, Tulemod si mai nou Siemens, potrivit domnuleprimar.ro.
Luna aceasta dezvoltatorii planifica inceputul lucrarilor pentru faza a doua prin care la sfarsitul anului vor fi livrati peste 13.000 mp de birouri tip open space in cladirile D si E.
Proiectul Liberty Technology Park din Cluj este detinut de fondul de investitii Fribourg Capital, care a investit pana in prezent aproximativ 10 milioane de euro in dezvoltarea proiectului.

Sus