Oferte locuri de munca top

Climatizare eficienta energetic pentru Shanghai Tower

Un producator danez de sisteme de incalzire va instala 6.700 robinete de control si 660 convertizoare de frecventa pentru Shanghai Tower din China, a doua cladire ca marime din lume, cotata cu „Three-star green building”.
„Peste 50% din consumul energetic al cladirii se datoreaza sistemului de incalzire, ventilatie si racire. Folosind robinetele de control se poate economisi 20% din aceasta energie, ceea ce inseamna mult pentru proprietarul cladirii” declara Lv Guosheng, inginer de vanzari Danfoss, responsabil pentru acest proiect.

Convertizoarele de frecventa vor aduce economii suplimentare de energie, de 20-40%. Mai mult, eficienta energetica a sistemului de conditionare a aerului va fi imbunatatita cu ajutorul senzorilor de presiune si filtrelor deshidratoare.
Sistemul de incalzire asigura autonomia etajelor superioare fata de cele inferioare.
Shanghai Tower va avea 632 metri inaltime, 121 etaje si 576 mii mp, alocati pentru spatii comerciale, un hotel, birouri, obiective culturale si o platforma de observare in varf. Constructia va fi terminata in noiembrie 2015. Cladirea va fi a doua ca marime din lume, dupa Burj Khalifa in Dubai.
Sistemul de incalzire al producatorului danez a mai fost folosit in proiecte precum Burj Kalifa din Dubai, Empire State Building din New York, Palatul Kremlin din Moscova si turnul Carpe Diem din Paris.

Sus