Oferte locuri de munca top

Cladirea Universitatii de Arta din Bucuresti va fi reabilitata

Universitatea de Arta din Bucuresti lanseaza procedura de achizitie publica pentru proiectul „Extindere si remodelare functionala a sediului Universitatii Nationale de Arte Bucuresti – Etapa A – Lucrari de consolidare, reabilitare si dotare tehnologica cladiri existente: corpurile C2, C3 si spatiile tehnologice aferente – Consolidare Casa Robescu”.
Costul lucrarilor a fost estimat la peste 10 milioane de lei iar banii provin exclusiv din surse bugetare, potrivit anuntului publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
Data limita pentru depunerea ofertelor este 22 iulie in timp ce deschiderea ofertelor are loc o zi mai tarziu. Ofertele vor fi evaluate pe baza criteriului pretului celui mai scazut, se arata in documentatie.
Casa Robescu (numita si Casa Scarlat-Ghica) este una dintre cladirile cu statut de monument construita in a doua jumatate a secolului al XIX-lea in stil neoclasic dupa proiectul arhitectului Ion Mincu. Este o vechea casa boiereasca, aflata azi in curtea Universitatii de Arta Bucuresti. Monumentul se afla intr-o stare avansata de degradare.

Sus