Oferte locuri de munca top

CJ Sibiu: Peste 90 mil. lei investite in 2013 in managementul deseurilor

Investitiile realizate anul trecut de Consiliul Judetean Sibiu au vizat in primul rand managementul deseurilor, insa au fost implementate si proiecte de drumuri, infrastructura de sanatate, sociala sau turistica.

Cea mai mare suma a fost investita in sistemul de management integrat al deseurilor din judetul Sibiu, 93,8 milioane lei. Daca in luna mai realizarea proiectului era de 6%, in prezent s-a ajuns la un progres de 72%. Termenul final al proiectului este sfarsitul lunii aprilie 2014.

Investitiile in infrastructura de transport a Judetului Sibiu s-au ridicat la 51,9 milioane lei in cursul anului 2013. Din aceasta suma 26,4 milioane lei au fost investite in proiecte de drumuri, iar 25,5 milioane lei in lucrari de intretinere si reparatii. S-au executat lucrari pe 141 km de drumuri judetene si 86 km de drumuri comunale.

S-au realizat totodata investitii in infrastructura de sanatate. Doar in lucrarile de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta s-au investit peste 10 milioane lei.
Costurile reabilitarii, modernizarii, dezvoltarii si echiparii ambulatoriului spitalului s-au ridicat la suma de 7,5 milioane lei. Alte 2,6 milioane lei au fost investite in lucrari de mansardare Bloc chirurgical + Anestezie si Terapie Intensiva (ATI), reabilitarea sectiilor Fizioterapie I si Infectioase, alte lucrari de reabilitare, intretinere si reparatii.
S-au facut investitii si la Spitalul de Pneumoftiziologie, insa valoarea acestora a fost mai mica, de 3 milioane lei.

In scopul dezvoltarii turismului Consiliul Judetean Sibiu a investit in 2013 suma de 3 milioane lei in modernizarea infrastructurii Muzeului Astra.

Sus