Oferte locuri de munca top

CJ Prahova implementeaza proiecte europene de 300 mil. euro

Consiliul Judetean Prahova are in curs de implementare 18 proiecte finantate din fonduri europene in valoare de aproximativ 300 milioane euro. Cofinantarea din partea Consiliului se ridica la aproximativ 45.000.000 euro.
La ora actuala pentru toate aceste proiecte au fost semnate contractele de executie lucrari.
Toate contractele de lucrari aferente proiectului „Reabilitarea si modernizarea sistemelor cu apa si canalizare in judetul Prahova” se afla in etapa de executie. Valoarea proiectului este de 162,73 milioane lei din care finantarea europeana se ridica la suma de 116,54 milioane lei.
Din cele trei contracte de lucrari ale proiectului „Sistem de Management integrat al deseurilor in judetul Prahova” – finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu – Axa prioritara 2, a fost semnat un contract de executie lucrari, celelalte doua fiind in etapa de evaluare. Valoarea totala a proiectul se ridica la suma de 36,39 milioane lei, din care fondurile nerambursabile insumeaza 29,11 milioane lei.
Proiectele cu finantate europeana urmaresc, in plan general, revitalizarea economica si sociala a regiunii, iar in plan particular, dezvoltarea durabila a infrastructurii locale si judetene, sprijinirea mediul de afaceri, protectia mediului si cresterea eficientei energetice, sustinerea sanatatii si asistentei sociale, dezvoltarea si promovarea turismului.

Sus