Oferte locuri de munca top

CJ Prahova finanteaza noi investitii din economii

Din economiile rezultate in urma procedurilor de achizitii publice, Consiliul Judetean Prahova va finanta noi lucrari de reabilitare a drumurilor judetene.
CJ Prahova intentioneaza efectuarea, in perioada imediat urmatoare, a unor noi lucrari de reabilitare pe urmatoarele drumuri judetene: DJ 146 – Loloiasca – Tomsani; DJ 101D – Rifov – Moara Domneasca si DJ 102K pe tronsoanele Vadul Sapat – Fantanele si Urlati – Ceptura (zona Cherba).
In trimestrul al doilea din 2014 CJ Prahova a lansat licitatiile pentru atribuirea unor lucrari de asternere covoare bituminoase si plombe pe drumurile judetene.
Contractul „Lucrari si servicii privind intretinerea periodica a drumurilor publice – covoare bituminoase – 2014” a fost atribuit societatii Pragosa Romania la valoarea de 3,77 milioane lei. Valoarea estimata a contractului era de 5,21 milioane lei.
Contractul „Lucrari si servicii de intretinere curenta a drumurilor publice – plombe” a atribuit societatii Coni la suma de 691.000 lei, fata de 1 milion lei, cat era valoarea estimata.

Sus