Oferte locuri de munca top

CJ Ilfov incearca sa atraga investitori chinezi

Consiliul Judetean Ilfov spera sa atraga investitii chineze pentru proiectele pe care intentioneaza sa le demareze. In cadrul vizitei de saptamana trecuta a delegatiei din provincia Zhejiang, condusa de doamna Feng Ming, vicepresedinte al Comitetului Permanent al Parlamentului (Adunarii Populare) provinciei Zhejiang, reprezentantii CJ Ilfov au prezentat oaspetilor proiecte care ar putea fi dezvoltate in colaborare cu partea chineza.
Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a declarat: „O noua vizita a autoritatilor locale din provincia Zhejiang in judetul Ilfov indica o evolutie a relatiilor bilaterale, ce vor deveni puncte-cheie in proiectul Intelegerii de infratire. Scopul il constituie atragerea de investitii, promovarea comertului bilateral si al schimburilor interumane, precum si dezvoltarea de proiecte comune”.
Seful delegatiei chineze, dna Feng Ming si-a exprimat interesul de a dezvolta relatia de cooperare, avand in vedere ca provincia se afla, in prezent, in proces de reformare, prin descentralizare si, implicit, remodelarea modelului de afacere pentru crestere economica.
Prezenta la intalnire, doamna Huo Yuzhen, ambasador extraordinar si Ppenipotentiar al R.P. Chineze in Romania, a reiterat sprijinul pentru implicarea celor doua parti in proiecte economice si investitionale de interes comun pe agenda dialogului romano-chinez.

Sus