Oferte locuri de munca top

CJ Iasi: credit de 22 mil. euro pentru finantarea proiectelor de drumuri

Consiliul Judetean Iasi va contracta un credit de 22 milioane euro destinat reabilitarii si modernizarii retelei de drumuri judetene. Decizia a fost luata cadrul sedintei ordinare de consiliu din luna iunie.
Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, precizeaza: „Asteptam de la Comisia Europeana returnarea banilor pe care Iasul ii cheltuieste din banii sai la Aeroport, adica aproximativ 25 milioane de euro. Alaturi de creditul aprobat, care va avea o valoare de circa 22 milioane de euro, putem ajunge la o suma de 47 milioane de euro, bani cu care sa putem acoperi cea mai mare parte a lucrarilor prevazute in Masterplanul de drumuri pe care Consiliul Judetean l-a aprobat la inceputul anului.”
Presedintele Consiliului Judetean Iasi si-a exprimat totodata speranta ca Masterplanul drumurilor judetene si comunale, cel mai important document in acest domeniu, sa nu sufere nicio modificare din partea noii majoritati politice create in Consiliul Judetean. „As vrea se abtina de la un abuz politic. Masterplanul nu prevede lucrari pentru toata reteaua de 1.035 de kilometri de drum judetean, cat are Judetul Iasi, pentru ca o parte au fost deja reabilitate, iar pe alte drumuri nu se circula. Fiecare primarie insa are parte de lucrari prinse in acest Masterplan de drumuri, astfel incat toata reteaua de drumuri care reflecta nevoia reala a judetului sa poata fi reparata din acesti bani”, a mai afirmat Cristian Adomnitei.

Sus