Oferte locuri de munca top

CJ Cluj solicita deblocarea, dupa 8 ani, a doua importante investitii in educatie

Consiliul Judetean Cluj solicita sprijinul Prefectului Judetului Cluj si Ministerului Educatiei Nationale in vederea edificarii noilor sedii ale Liceului de Muzica „Sigismund Toduta” si a Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din municipiul Cluj-Napoca.
Mihai Seplecan, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, a precizat:
„Ne dorim sa colaboram si tocmai de aceea le adresez rugamintea de a interveni, pentru deblocarea dupa mai bine de opt ani, a unui proiect al judetului. Consider ca e de datoria noastra, in calitatile pe care le detinem de lideri ai judetului, sa actionam ca o echipa unita in interesul exclusiv al cetatenilor.”
Cele doua unitati de invatamant urmeaza sa fie construite pe amplasamentul Spitalului Clinic de Urgenta si Centrul de Investigatie, Diagnostic si Tratament – Cluj-Napoca. Cladirea acestuia si terenul aferent au fost transmise in anul 2006 din proprietatea privata a judetului Cluj in proprietatea publica a Statului Roman si in administrarea Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Imobilul in care isi desfasoara activitatea Academia de Muzica situat pe str. Gh. Bratianu, nr. 25, a fost retrocedat Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica, de Cluj-Gherla.

Sus