Oferte locuri de munca top

CJ Alba: 40 proiecte de investitii noi in infrastructura

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a aprobat lista de investitii in infrastrutura a judetului Alba, ce cuprinde proiecte in valoare de aproximativ 8 milioane de lei.
Lista cuprinde atat obiective de investitii in continuare cat si investitii noi. Pentru investitiile in continuare s-a demarat procedura de semnare a contractelor de finantare, asteptandu-se avizul Comisiei Tehnice a Ministerului si pentru investitiile noi.
Ion Dumitrel, presedintele CJ Alba, a declarat:
„Am lucrat foarte bine cu Primarii si am reusit impreuna sa transmitem o lista de proiecte foarte bine realizate, ceea ce a usurat mult procedura de selectie si aprobare. Iata ca munca in echipa da roade si atunci cand este vorba de dezvoltarea judetului toata lumea se mobilizeaza pentru a face lucruri bune. Pe langa aceste lucrari in continuare, pentru care am primit si contractele de finantare pentru a fi semnate, mai sunt aprobate si alte 40 de proiecte de investitii noi.”
Printre proiectele incluse in lista CJ Alba se numara: Daia Romana – Extindere retea de apa uzata localitatea Daia Romana: sat Daia Romana; Jidvei – Alimentare cu apa comuna Jidvei: sat Balcaciu; Rimetea – Alimentare cu apa si canalizare in sistem centralizat comuna Rimetea: sat Rimetea; Rosia de Secas – Alimentare cu apa localitatea Rosia de Secas, Tau, Ungurei, comuna Rosia de Secas; Rosia de Secas – Retea de canalizare menajera si statie de epurare localitatea Rosia de Secas.

Sus