Oferte locuri de munca top

Cinci lucruri pe care să le verifici atunci când achiziționezi un  apartament de 4 camere într-un bloc nou din București

Achiziționarea unui apartament este o decizie importantă. Indiferent că te-ai hotărât pentru un apartament de vânzare cu patru camere în Titan sau pentru un apartament de două camere în cartierul Cotroceni, e bine să analizezi cu atenție toate detaliile investiției tale.

Ai mai jos zece lucruri pe care este important să le lămurești dacă te-ai hotărât pentru achiziția unui apartament de 4 camere în București.

  1. Finisaje, instalații electrice și sanitare

Atunci când cumperi un apartament într-un bloc nou, ai marele avantaj de a te putea muta direct, odată ce ai achiziționat mobila. Scapi de grija de a renova și reamenaja apartamentul.

Interesează-te din timp de calitatea finisajelor, dar și a instalațiilor electrice și sanitare. Un avantaj important, din acest punct de vedere, pe care îl oferă o parte dintre dezvoltatori, este posibilitatea de a personaliza apartamentul.

În ansamblul rezidențial Vivenda Residencias București, de exemplu, ai posibilitatea de a personaliza finisajele apartamentului de patru camere, putând alege între opțiunile pe care dezvoltatorul le pune la dispoziție. Astfel, ai o paletă de opțiuni pentru culoarea vopselei, gresie și faianță, dar și parchet și uși.

  1. Prețul și modul în care vei achita apartamentul

Dacă vei cumpăra un apartament într-un bloc nou, cel mai probabil vei avea de achitat o sumă în avans, la semnarea antecontractului. Dezvoltatorul poate colabora cu o serie de brokeri de credite și bănci partenere, pentru a te ajuta să obții cel mai avantajos împrumut pentru tine. Află care sunt modalitățile de plată și facilitățile oferite de dezvoltator. Fă-ți calculele cu atenție, pentru a te asigura că bugetul îți este suficient pentru această achiziție și interesează-te de eventualele facilități pe care le poți avea la dispoziție.

Interesează-te, de asemenea, și de celelalte taxe pe care le vei avea de achitat atunci când cumperi un apartament, așa cum sunt taxele notariale sau cele de intabulare ale proprietății.

  1. Reputația dezvoltatorului

Stai liniștit atunci când alegi un apartament construit de un dezvoltator cunoscut, care a dezvoltat și predat numeroase proiecte imobiliare. Acesta este un garant atât pentru calitatea construcției și a finisajelor, cât și pentru respectarea termenelor de livrare și a celorlalte condiții contractuale. Un dezvoltator cu experiență vastă pe piață va ști să aleagă cele mai bune variante, pentru ca fiecare client să fie mulțumit de apartamentul achiziționat.

  1. Zona în care se află apartamentul și dezvoltarea acesteia

Multe dintre blocurile noi sunt construite în zone bune, ce oferă multiple facilități locuitorilor acestora. Dacă vorbim despre un apartament de vânzare cu patru camere în București, este important ca acesta să se afle într-o zonă cu acces facil la metrou și celelalte mijloace de transport. Proximitatea unui parc sau a școlilor, grădinițelor sau a centrelor comerciale este, de asemenea, esențială.

Alege un apartament situat într-o zonă bună, în plină dezvoltare, în care să poți beneficia de tot confortul vieții urbane, dar și de parcuri și zone de relaxare în timpul liber.

  1. Spațiile optimizate

Un apartament de patru camere oferă, în general, un spațiu generos locuitorilor săi. O familie cu copii va avea tot confortul aici, este însă important să iei în considerare și modul în care au fost gândite spațiile pentru a putea fi utilizate optim.

Studiază cu atenție configurația apartamentului propus. Găsești loc pentru ceea ce ai nevoie? Pentru un dressing, de exemplu, sau pentru un spațiu de lucru atât de util multora dintre noi de când lucrăm mai mult de acasă.

Este important ca spațiile să fie atent organizate, pentru ca tu să beneficiezi de tot confortul. Ideal este ca holul să fie bine gândit, pentru a nu se pierde din spațiu cu această zonă mai puțin folosită. Fii atent și la numărul de muchii al camerelor și la plasarea grinzilor – și aici poți câștiga spațiu util în apartament.

Verifică toate aceste detalii importante la achiziția unui apartament de patru camere în București, într-un bloc nou. Te vor ajuta să faci alegerea potrivită și să cumperi apartamentul care îți va oferi, ție și familiei, tot confortul necesar.

Sus