Oferte locuri de munca top

Cifrele impare ale anilor pari

Ne plac cifrele care sunt relevante pentru măsurarea rezultatelor excelente iar proiectul despre care vă povestim astăzi este unul de referință pentru domeniul documentației cadastrale de apartamentare.

Cu o prezență activă în desfășurarea activităților din sfera documentatiilor cadastrale de apartmentare, Eurosurvey anunță atingerea unui nou prag în progresul lucrărilor întreprinse, cifra unităților individuale din cadrul proiectului Cortina North atingând numărul 2021.

Lucrarea a acoperit o suprafață măsurată de aproximativ 85000 mp și s-a realizat în timp record prin mobilizarea unei echipe complexe ce a cuprins: 2 ingineri geodezi cu experiență în realizarea măsurătorilor de orice tip și 3 ingineri cu experiență în cadastru și intabulare.

Aparatura folosită în vederea executării măsurătorilor a fost stația totală Trimble Robotic S5, Trimble TX8 iar pentru realizarea releveelor interioare s-au folosit atât scanerul cât și distomatul. Măsurătorile au fost transpuse în relevee interioare cu ajutorul softului Autocad.

Particularitățile lucrării au fost studiate în tandem cu reprezentanții OCPI Ilfov iar rezultatele obținute marchează colaborarea excelentă cu aceștia, detaliu care a contat semnificativ în desfășurarea lucrărilor.

Experiența proiectelor anterioare din portofoliul Eurosurvey a asigurat buna desfășurarea a lucrărilor, rapiditatea executării măsurătorilor și acuratețea transpunerii lor în format digital fiind obiectivul urmărit în permanență de către echipa noastră.

Echipele noastre beneficiază de pregătirea, echipamentele și expertiza necesare bunelor practici din domeniul în care activăm iar asigurarea celor mai bune soluții este obiectivul nostru principal.

În cadrul colectivului Eurosurvey a fost desemnată colega noastră Violeta Duțu pe poziția de Proiect leader, cu sprijinul Georgianei Ciobanu și asistența pro-activă a Cristinei Cîrstea. În egală măsură, faza 1 a proiectului Cortina North a beneficiat de o comunicare excelentă cu reprezentanții OCPI Ilfov în vederea identificării soluțiilor optime. Rezultatele obținute poartă amprenta unui parteneriat solid, marcat de profesionalismul tuturor părților implicate.

Din dorința de a menține cote ridicate în ceea ce privește nivelul de profesionalism, Eurosurvey își consolidează poziția implicându-se activ în proiecte generoase din punct de vedere al provocărilor iar finalizarea primei etape a proiectului Cortina North întărește motivația echipei de a atinge mereu culmi tot mai înalte.

În vederea continuării tuturor proiectelor în care ne angajăm cu energia specifică, punem accent pe dozarea optimă a eforturilor tuturor celor implicați iar buna colaborare cu birourile oficialităților din țara noastră este întotdeauna un obiectiv primordial.

Ne dorim să putem beneficia de colaborări fructuoase și în acest sens anunțăm deschiderea noastră către atingerea obiectivelor comune, rezultatele obținute fiind marcate întotdeauna de profesionalismul, dedicarea și susținerea întregii echipe Eurosurvey.

Vă invităm să rămâneți activi pe pagina noastră eurosurvey.ro și să urmăriți îndeaproape diferitele categorii de lucrări în care ne implicăm constant și detaliile importante ale fiecărui proiect.

Vă stăm la dispoziție și pentru alte detalii suplimentare, echipa noastră de specialiști fiind gata să răspundă oricăror nelămuriri care pot apărea pe marginea proiectului în discuție sau a altora din aria noastră de expertiză.

Sus