Oferte locuri de munca top

Cifra de afaceri din industria constructiilor metalice a crescut fata de anul trecut

In industria constructiilor metalice si a produselor din metal (exclusiv masini, utilaje si instalatii) cifra de afaceri a inregistrat o scadere de 4,1% in luna aprilie comparativ cu luna anterioara, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.
In luna aprilie 2014 fata de luna aprilie a anului trecut s-a remarcat o crestere a cifrei de afaceri de 2,8%.
De asemenea in primele patru luni ale acestui an cifra de afaceri realizata in industria constructiilor metalice si a produselor din metal a crescut cu 12,9%.
*Industria metalurgica
In industria metalurgica valoarea cifrei de afaceri a scazut cu 6,8% in luna aprilie comparativ cu luna precedenta.
Totusi fata de aceeasi luna a anului trecut s-a remarcat un progres, cifra de afaceri din industria melurgica a crescut cu 7,8%.
De asemenea in primele patru luni ale anului 2014 s-a remarcat o crestere a cifrei de afaceri de 8,2% fata de acelasi interval al anului 2013.
In luna aprilie 2014, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa), in termeni nominali, a scazut fata de luna precedenta cu 4,3% si a crescut fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 6,0%.
In perioada 1 ianuarie-30 aprilie 2014, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut fata de perioada 1 ianuarie -30 aprilie 2013 cu 11,6%.

Sus