Oferte locuri de munca top

Cifra de afaceri din arhitectura a crescut fata de acum un an

Cifra de afaceri din activitati de arhitectura si inginerie (activitati de testari si analiza tehnica) a scazut ca serie bruta cu 39,9% in luna ianuarie comparativ cu luna precedenta. In schimb ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cifra de afaceri a crescut cu 3,8% comparand aceleasi intervale, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.
In ianuarie 2014 fata de aceeasi luna a anului trecut s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri din activitati de arhitectura si inginerie de 3,9% atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata.
Cifra de afaceri din activitati de tranzactii imobiliare a scazut cu 5,4% ca serie bruta si a crescut cu 1,4% ca serie ajustata in ianuarie 2014 fata de luna anterioara.
In ianuarie 2014 fata de aceesi luna a anului anterior cifra de afaceri realizata de sectorul de tranzactii imobiliare a crescut cu 3,8% ca serie bruta si cu 4% ca serie ajustata.
In luna ianuarie 2014, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a scazut fata de luna precedenta ca serie bruta cu 16,5% si a crescut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,2%.
Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 7,2% respectiv, cu 6,9%.

Sus