Oferte locuri de munca top

Certificatul de urbanism pentru autostrada Ogra-Campia Turzii a fost semnat

Certificatul de Urbanism pentru autostrada Transilvania, sectiunea 2A Ogra-Campia Turzii, a fost semnat de Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
Cu privire la aceasta investitie Horea Uioreanu a precizat:
„Sper ca beneficiarul Certificatului de Uranism, in speta CNADNR, sa obtina cat mai repede avizele necesare si sa depuna la Consiliul Judetean Cluj cererea de autorizare a lucrarilor. Totodata, sper ca solicitarea acestui prim act de urbanism inseamna ca executivul are banii necesari continuarii lucrarilor la autostrada, infrastructura rutiera fiind esentiala nu doar pentru a facilita drumul locuitorilor din zona si al turistilor spre sudul tarii, ci si pentru dezvoltarea economica”.
Totodata presedintele Consiliului Judetean Cluj si-a exprimat speranta ca se vor gasi fonduri si pentru tronsonul de autostrada Gilau-Suplacu de Barcau-Bors pentru a asigura legatura cu reteaua de autostrazi din Ungaria.
Potrivit unei declaratii din luna octombrie a Ramonei Manescu, atunci ministru al transporturilor, tronsonul Campia Turzii-Ogra va avea 55,2 km iar costul mediu pe km va fi de 10 milioane euro.

Sus