Oferte locuri de munca top

Centralele termice in condensare, din ce in ce mai populare

347.JPG Vanzarile de centrale termice in condensare ale Ariston Thermo Romania vor creste ca volum in acest an cu 20%. Pentru centralele termice conventionale este preconizata o crestere mult mai modesta, de doar cca. 5%, potrivit reprezentantilor companiei.
Referitor la aceste previziuni Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania, a declarat:
„Cresterea estimata pentru acest an pe segmentul centralelor in condensare are la baza schimbarea treptata a comportamentului de achizitie al romanilor, acestia fiind tot mai mult interesati de produsele cu un grad tehnologic ridicat ce asigura o eficienta sporita si costuri reduse chiar si cu 35%”.
Tendita romanilor de a prefera centralele termice in condensare in detrimentul celor clasice s-a facut simtita inca din 2012, acest trend mentinandu-se si decursul anului trecut.
„Daca in urma cu cinci ani doar maximum 1-2% dintre centralele Ariston vandute pe plan local inglobau aceasta tehnologie, in 2013 procentul a crescut la peste 6%, iar in acest an ne dorim depasirea acestui rezultat”, a mai adaugat reprezentantul companiei.
In anul care s-a incheiat business-ul Ariston s-a situat la acelasi nivel ca in 2012. La momentul de fata circa 65% din vanzarile companiei sunt generate de centralele termice murale, iar 30% de boilerele electrice. Diferenta revine sistemelor solare, pompelor de caldura si aparatelor de aer conditionat.
In acest an Ariston mizeaza pe extinderea gamei de produse si pe dezvoltarea teritoriala si profesionala a retelei de centre de asistenta tehnica.

Sus