Oferte locuri de munca top

Cele mai importante proiecte imobiliare ale anului 2017

Clipboard

Proiectele imobiliare ale anului 2017

Cele mai importante proiecte – rezidenţiale, comerciale şi logistice

 

Să estimezi ce se va întâmpla pe piață este cel mai greu lucru. De această estimare depinde rentabilitatea unei investiții, dar și profitul unei firme.

Aveți nevoie să fiți la curent cu ce se întâmplă, dar mai ales cu ceea ce urmează să se întâmple în sectorul construcțiilor.

Beneficiarii, când intenționează să cumpere sau să inchirieze, se informează care este oferta actuală și care sunt perspectivele de a găsi proiecte mai potrivite cerințele lor.

Dezvoltatorii nu pot planifica noi investiții fără să stie ce proiecte vor demara concurenții lor, care va fi oferta acestora.

 

Revista ARENA Construcțiilor este specializată în publicarea de informații care ajută investitorii și managerii să ia decizii.

Prin știri, articole și evenimente, jurnaliștii ARENA Constructiilor va pun la curent cu perspectivele pieței.

Fiind specializați pe sectorul construcțiilor și piața imobiliară, jurnaliștii ARENA Construcțiilor pot să analizeze pentru dumneavoastră proiectele de investiții imobiliare și să le nominalizeze pe cele care vor caracteriza activitatea anului 2017.

Ei selectează cele mai importante proiecte pe segmentele rezidențial, comercial și logistic, după criterii legate de mărimea proiectului și stadiul lor cât mai incipient de realizare. Cu cât știi mai devreme, cu atât ai timp să te pregătești !

 

Prezentarea selecției celor mai importante proiecte imobiliare ale anului 2017 a fost făcută în cadrul unui eveniment, organizat pe 24 noiembrie, în București. Un eveniment exclusivist rezervat dezvoltatorilor, proiectanților și managerilor din diferite companii.

Prezentarea  a fost urmată de un cocktail ce a  creat condiţiile pentru stabilirea de noi relaţii de afaceri sau consolidarea celor existente prin cadrul relaxat în care se desfășoară, propice networking-ului.

1 2 3
 4  5  6
 7  8  9

 

 

Parteneri

 

                
 3daikin-site  logo_main  

 

Sus