Oferte locuri de munca top

Cel mai nou format de gresie Cesarom va duce la cresterea afacerilor companiei

Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului Cesarom, a lansat un nou format de gresie portelanata cu dimensiuni de 42×42 cm. Succesul acestui tip de gresie pe pietele externe a fost unul din factorii ce a determinant lansarea din Romania. In acelasi timp noul format de gresie portelanata face parte din strategia de dezvoltare a sortimentatiei Cesarom.
Sergiu Apolzan, Director Vanzari & Marketing al Lasselsberger Ceramics Romania, a declarat:
„Decizia de a lansa un nou format de gresie portelanata a venit din dorinta de a ne alinia tendintelor pietei locale de profil, unde placile cu dimensiuni mari castiga teren, dar si trendurilor internationale.”
Potrivit acestuia, unul dintre cele mai mari beneficii de care dispune noul produs consta in aplicabilitatea sa, placile de 42×42 cm pretandu-se pentru amenajarea a diferite spatii, de la living, baie si bucatarie, la gradina, zone publice, institutii, reprezentand o solutie ce optimizeaza atat spatiile mari, cat si pe cele mai putin generoase.
Lansarea acestei dimensiuni a fost posibila prin optimizarea capacitatii de productie, compania urmand sa realizeze investitii in acest sens in urmatoarea perioada.
„Lansarea noului format va avea un puternic impact in business-ul companiei in acest an. Astfel, pentru 2014, mizam pe o crestere cu 10% a cifrei de afaceri, dar si pe o majorare a cotei de piata”, a mai spus Sergiu Apolzan.

Sus