Oferte locuri de munca top

Cel mai mare depozit farmaceutic din România: CTP livrează un centru logistic de 35.000 mp pe Centura Bucureștiului

CTPark Mogosoaia este complet închiriat de către A&D Pharma – Dr.Max Group

Proiectul reprezintă un parteneriat pe termen lung între CTP și A&D Pharma – Dr.Max Group

Depozitul a fost personalizat pentru a găzdui soluții automatizate de depozitare

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, a livrat un depozit built-to-suit (personalizat) cu o suprafață de aproximativ 35.000 mp pentru A&D Pharma – Dr.Max Group, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală de Est. CTPark Mogoșoaia este amplasat pe Șoseaua de Centură a Capitalei și consolidează portofoliul CTP România de peste 2,1 milioane mp in total, dintre care 1,5 milioane mp sunt în București.

„Cooperarea noastră cu A&D Pharma – Dr.Max Group a început în 2020 și în mai puțin de doi ani, am livrat cu succes peste 45.000 mp în două locații, București și Sibiu, CTPark Mogosoaia fiind cu siguranță un depozit flagship atât pentru noi, cât și pentru A&D. Pharma – Dr.Max Group. Este cel mai mare depozit farmaceutic din România, livrat în timp record și în bugetul stabilit, conform standardelor și calității recunoscute ale CTP”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

CTPark Mogoșoaia este amplasat pe Centura Bucureștiului, la mai puțin de 10 km distanță de Piața Victoriei și la mai puțin de 5 km de nodul intermodal de la Străulești, beneficiind de accesibilitate si vizibilitate ridicate. Aeroportul Internațional Băneasa – Aurel Vlaicu și Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucureşti – Otopeni se află, de asemenea, în apropierea proiectului, la mai puțin de 15 km distanță.

„Cu peste 4.500 de farmacii deservite în toată țara și peste 200 de milioane de unități procesate anual, capacitatea de depozitare și calitatea spațiilor sunt esențiale pentru businessul nostru. Continuăm să investim pe termen lung și să ne dezvoltăm pentru a răspunde nevoilor pacienților și partenerilor noștri. Cu o investiție de peste 30 de milioane de euro, noul centru logistic național este un proiect de ultimă generație, fiind prima linie de colectare semiautomată pe distribuția de produse farmaceutice și unul dintre cele mai mari depozite farmaceutice din Europa Centrală și de Est”, a afirmat Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group.

În afară de CTPark Mogoșoaia, CTP deține alte cinci parcuri industriale în jurul Capitalei, inclusiv în vest (CTPark Bucharest West și CTPark Bucharest, pe Autostrada A1), în nord (CTPark Chitila și CTPark Bucharest North) și în sud, în Popești – Leordeni (CTPark Bucharest South).

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta. Până la finalul anului, portofoliul dezvoltatorului este așteptat să depășească 2,5 milioane mp.

 

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 9,3 milioane de m² de spații în zece țări la 31 martie 2022. CTP este singurul dezvoltator din regiune cu întregul său portofoliu certificat BREEAM și cu operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2021, ceea ce stă la baza angajamentului său de a fi o afacere sustenabilă.

Pentru mai multe informații, vizitați ctp.eu.

 

Despre A&D Pharma  – Dr.Max Group

A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, are o experiență de peste 27 de ani și este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România care oferă servicii de retail și distribuție de medicamente. În România, A&D Pharma operează două linii de business, ambele de importanță strategică: farmaciile Dr.Max și Sensiblu și Mediplus Exim SRL.

 

 

 

 

Sus