Oferte locuri de munca top

Cel mai mare contract din istoria CJ Iasi

602.jpg Cel mai mare contract din intreaga istorie a Consiliului Judetean Iasi a fost incheiat in data de 26 februarie. Compania Iasicon a castigat contractului de proiectare si executie a lucrarilor de extindere si modernizare a Centrului de Management al Deseurilor in Judetul Iasi. 16 ofertanti au participat la licitatia organizata de CJ Iasi.
Valoarea contractului este de 95 milioane lei, echivalentul a 21,4 milioane de euro.
Contractul prevede extinderea capacitatii statiei de sortare Tutora. Se va proiecta si executa o instalatie de sortare a deseurilor de capacitate 22.000 tone/an. De asemenea in cadrul proiectului va fi realizata la Tutora o instalatie de tratare mecano-biologica a deseurilor de capacitate 140.000 tone/an.
Referitor la aceasta investitie Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a declarat:
„Licitatia pe care o finalizam astazi prin semnarea contractului este cea mai mare procedura de achizitie organizata vreodata de Consiliul Judetean Iasi. Sper ca acest lucru sa se schimbe chiar in acest an, dupa ce vom organiza licitatia pentru continuarea lucrarilor de modernizare a Aeroportului prin finantare de la Comisia Europeana.”
Termenul de executie a lucrarilor este de 18 luni de la ordinul de incepere a lucrarilor, care va fi emis imediat. Perioada de garantie a lucrarilor este de un an de la data procesului-verbal de receptie la terminarea lucrarilor.

Investitia face parte din proiectul „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Iasi” (SMID) finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu.
Ofertele depuse in cadrul ultimei licitatii din proiectul SMID, cea privind constructia statiei de transfer Baltati si statiei de transfer si sortare Ruginoasa, vor fi deschise in 6 martie. Licitatia este evaluata la aproape 24 milioane lei, fara TVA.

Sus