Oferte locuri de munca top

CEEER – un eveniment cu traditie in continua evolutie pentru profesionistii din prezent, trecut si viitor

1831.jpg Congresul de Energie si Echipamente Electrice (CEEER 2014), pentru cel de-al optulea an consecutiv, isi va realiza rolul consacrat intre specialistii de notorietate si cei in formare, de a fundamenta, semnala, examina, discuta si de a lua pozitie fata de intrebarile esentiale pentru dezvoltarea domeniului. La lucrarile CEEER se vor intruni in zilele de 9-10 Septembrie 2014, la Palatul Parlamentului, in Sala Nicolae Balcescu, peste 300 de participanti: personalitati din domeniul profesional, persoane de decizie din institutiile puterii de stat si intreprinderile din sectorului energetic, cadre academice, asociatiile reprezentative, profesionisti practicieni, studenti si exponenti ai mediului de afaceri.
Plus valoarea informativa si formativa a evenimentului consta in a aduce in atentie si elucida cele mai noi tendinte strategice si de implementare, produsele si serviciile care se aplica si cele de viitor. Alocutiunile, discutiile si dezbaterile se disting prin complexitate, posibila prin competenta si expertiza participantilor la pupitrul de prezidiu si a celor din sala. Congresul de Energie si Echipamente Electrice (CEEER 2014) are ca motivatie promovarea si prezentarea, pe plan international, dar si national, a dezvoltarii tehnologiei de varf si a gradului de dezvoltare stiintifica in domeniu.
Palierele de discursuri si discutii vizezaza intrebari teoretice, legislative si de teren. Congresul de Energie si Echipamente Electrice (CEEER 2014) a succedat Conferintele de Echipamente si Automatizari din Romania (CEEA), care timp de 5 editii (2006-2011), au deschis toamna evenimentelor de profil din Romania. Congresul de Energie si Echipamente Electrice se va desfasura traditional in paralel cu Expozitia de Echipamente Electrice si Automatizari ( IEAS), care e in acest an este la editia a X-a aniversare.
*Participanti traditionali CEEER:

Participanti cu alocutiuni si conferinte (prezidiu). Persoane de decizie din institutiile nationale si internationale de referinta pentru domeniul energetic, ministere, ANRE, Universitatea Politehnica din Bucuresti, intreprinderile de referinta pentru domeniu.
Parteneri: asociatii de specialitate in domeniul energetic, instalatiilor electrice, normelor si standardizarilor elementelor cheie din Romania, ONG-uri, reviste, site-uri de specialitate, etc.

Participanti in sala de plen: ingineri, specialisti din domenii conexe, auditori si manageri energetici, directori tehnici, producatori si distribuitori de energie electrica, studenti in anii terminali, oameni de afaceri.

CEEER 2014 este un forum unic prin complexitatea abordarii temelor. Specialistii participa consecvent la CEEER pentru ca le ofera avantajul de a-si crea o imagine completa si pertinenta pe teme de actualitate majora: situatia economic in contextul activitatii profesionale, capacitatea de piata, noile tehnologii, noi tendinte si inovatii ale industriei. CEEER 2014 este un eveniment care stimuleaza inovarea si cresterea gradului de sensibilizare a mediului economic, promovand integrarea programelor romanesti in programele internationale de cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica.
CEEER 2014 ofera posibilitati multiple de extindere a portofoliului de relatii, permite un schimb eficient de idei, ajuta la implementarea de solutii punctuale pe plan national si international.
Printre subiectele din acest an, enumeram:
I. Surse regenerabile de energie;
II. Smart Grid;
III. Economisirea energiei in cladiri si transporturi. Incalzirea electrica si automobilul electric in
contextul geostrategic actual;
IV. Siguranta echipamentelor electrice.

Pentru inscrieri la eveniment sau informarii despre modalitati de participare, va rugam sa
contactati Organizatorul: andra@dkevents.ro sau 021.231.27.36.

Sus