Oferte locuri de munca top

Ceconi Bixad a castigat lucrarile de consolidare a terenului de la CMID Cluj-Napoca

Compania Ceconi Bixad este castigatoarea contractul de consolidare a zonei afectata de alunecarile de teren la Centrul de Management Integrat al Deseurilor din municipiul Cluj-Napoca. Valoarea estimata a lucrarilor este de 6,59 milioane lei, fara TVA, iar durata de executie a lucrarilor de 90 zile de la data semnarii contractului.
Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a declarat:
„Lucrarile de consolidare a versantului sunt absolut necesare in conditiile in care finalizarea Centrului de Management al Deseurilor urmeaza a avea loc la sfarsitul acestui an. In acelasi timp, drumul de acces din Centura Valcele-Apahida catre Centru este construit deja in proportie de cca. 50%, lucrarile urmand sa avanseze intr-un ritm si mai alert odata cu incalzirea vremii.”
Un numar de 13 oferte au fost depuse in cadrul licitatiei lansate de Consiliul Judetean Cluj. Printre ofertanti s-au numarat: SC Tehnodomus SA Arad (6,68 milioane lei, fara TVA), SC Ceziana Star SRL Baia de Aries (6,59 milioane lei, fara TVA), Iridex Group Constructii (7,72 milioane lei), Cartel Bau Cluj-Napoca (6,8 milioane lei, fara TVA).
Valoarea totala a proiectului privind implementarea Sistemului de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj este de 229 de milioane de lei, din care 171 de milioane de lei reprezinta suma eligibila, finantata de la Uniunea Europeana. De asemenea, pana in acest moment, Ministerul Mediului a facut rambursari de peste 62 de milioane de lei, pentru aceasta investitie.

Sus