Oferte locuri de munca top

Cea mai bună aplicație de calcul și configurare termopane

Dacă ai în plan să îți renovezi casa sau să o iei de la zero și să creezi casa visurilor tale, vei avea nevoie să faci un calcul înainte de a te apuca de treabă. Este deosebit de important să știi la ce să te aștepți din perspectivă financiară. Să renovezi sau să construiești o casă nu e nici simplu, nici ieftin, deci trebuie să știi ce costuri implică să știi cum să îți drămuiești fondurile.

Majoritatea meseriașilor sau firmelor de construcții îți vor da un preț care se va schimba de mai multe ori. Cel mai probabil, într-un final, costul nu va coincide cu suma pe care o vei plăti la terminarea construcțiilor.  Dar există și firme serioase care vor răspunde cinstit.

Dacă vrei să îți pui termopane, de exemplu, nici nu este necesar să te decizi înainte să afli prețul. Cu ajutorul unui calculator termopane, poți afla cu exactitate exact cât te va costa la sfârșit, fără costuri ascunde.

Cum se folosește aplicația de calcul preț termopane?

Te-ai decis să alegi tâmplărie PVC sau aluminiu sau încă nu știi exact ce îți dorești? Dacă vrei să vezi diferite oferte de preț termopane București și să le compari, nu ai nevoie decât de acces la internet.

Intră pe tamplarie.com și accesează categoria Calculator Termopan. Aici va trebui să completezi numele, adresa de email și numărul tău de telefon. Poți de asemenea să încarci imagini și să lași un mesaj dacă ai neclarități sau vrei să fii mai specific.

Apoi va trebui să selectezi ce tip de ferestre îți dorești, ce profile și ce culori vrei. Vei primi în scurt timp un mesaj de confirmare. Apoi, cineva din echipa tamplarie.com specializat în termopane te va contacta pentru a-ți da prețul final.

Calcul geamuri termopan în 3 pași

  • Pasul 1:Alege tipul de fereastră. Poți alege ferestre fixe, cu un canat, două, trei sau patru canate, uși simple sau duble din geamuri termopan.
  • Pasul 2:Introdu dimensiunile dorite, în milimetri (mm), cantitatea dorită și tipul de sticlă preferat (Termopan: LowE – clar, 4seasons – clar, LowE – reflexiv, LowE – ornament, Clar – ornament, Clar – clar, Panel – PVC; Tripan: Clar – LowE – clar, LowE – clar – 4Seasons, LowE – clar – LowE, LowE – reflexiv – clar, LowE – ornament – clar)
  • Pasul 3: În partea dreaptă, vei vedea opțiunile de profil: PVC, tâmplărie Aluminiu sau Lemn. După ce alegi profilul, poți alege și din diverse firme producătoare. Pentru PVC poți alege Rehau, Salamander sau Gealan. Pentru Aluminiu ai variantele Profilco, Exalco, Schuco sau Aluprof. Poți să specifici și ce culoare îți dorești. Pentru PVC poți să alegi Alb, Stejar Auriu, Mahon, Wenghe, Nuc sau Gri Antracit, pentru Aluminiu – Rai 9002, Rai 8017, Rai 7016 sau Alt Ral (bej, maro, gri sau curcubeu), în timp ce alegerea lemnului îți oferă opțiunile Stejar, Cireș, Nuc sau Wenghe.

Dacă nu ești sigur care este dimensiunea ferestrelor pe care ți le dorești, poți să încerci să aproximezi dimensiunea dorită. Calculul nu va fi atât de precis dacă nu ai mărimea exactă, dar poți să îți faci o idee de un preț aproximativ.

Nu doar atât, dar dacă alegi să îți faci geamurile cu echipa aceasta, vor veni specialiștii să facă măsurătorile pentru tine. Aceștia vor putea imediat să refacă acest calcul și să îți dea suma reală necesară la finalul proiectului.

Alte detalii importante legate de calculul prețului

După cum poți observa, ai la dispoziție o gamă largă. Deții tot controlul și poți alege exact ce îți dorești pentru a crea casa perfectă pentru tine.

Profilele folosite sunt de o calitate excepțională și ai opțiuni pentru toate bugetele. Poți să mergi pe versiunea de calitate, dar low-cost – Gealan, să alegi opțiunea medie – Rehau, sau să investești în versiunea premium, dar și cea mai costisitoare – Salamander.

Nu trebuie să îți faci griji că dai bani pe materiale de top, dar vor fi montate prost de către meseriași fără experiență. Nu va fi nevoie să te apuci să cauți tu o echipă să ți le monteze. Montajul va fi asigurat de către aceeași firmă, iar compania are angajați doar montatori specializați cu mulți ani de experiență.

Oferte și discounturi

Odată ce ai terminat de folosit aplicația de calcul preț termopane, ai cerut oferta de termopane și aceasta ți-a fost comunicată. Trebuie să mai știi ca dacă lucrarea de care ai nevoie costă peste 500 de euro vei putea obține reduceri.

Poți să te bucuri de reduceri de până la 45% în funcție de valoarea totală a comenzii tale. Dacă ai o comandă de peste €500, vei primi 35% reducere + 5% suplimentar, în timp ce o comandă de peste €1000 îți va aduce o reducere de 35% + 10% suplimentar.

Mai mult decât atât, garanția pentru profilele PVC este de 10 ani de la momentul în care le cumperi. Vei primi și o plasă gratuită la o comandă de peste 500€ sau două plase gratis pentru o comandă de peste €1000.

Poți profita și de consultanță gratuită, masurători gratuite și transport gratuit. Serviciul este complet cap-coadă, de la calcul până la montaj și chiar și după aceea. Vei afla exact la ce să te aștepți. Vei primi un calcul care, dacă nu îți schimbi alegerile între timp și ai măsurat bine, va fi identic cu suma finală pe care va trebui să o plătești la finalizarea lucrării.

Dacă ai întrebări sau nu te poți decide exact ce îți dorești sau nu știi ce s-ar potrivi mai bine pentru casa ta, poți să contactezi experții în tâmplărie la numărul 0725110011 între 09.00 și 19.00, iar ei te vor îndruma către alegerea perfectă pentru tine.

 

Sus