Oferte locuri de munca top

Ce stil de magazie de grădină să-ți cumperi

Odată cu boom-ul culturii minimaliste în casă și mica industrie a locuințelor, magazia de grădină a ajuns mai mult decât un simplu loc pentru depozitarea lucrurilor din gospodăria ta.

De multe ori, aceest spațiu a devenit chiar și unul în care muncești sau te relaxezi. Din fericire, stilul șoproanelor a ținut pasul cu tendințele și a devenit o parte a culturii pop.

Nu mai ești limitat la un hambar sau un design simplu cu cadru, ci ai o varietate de opțiuni la dispoziție, cu beneficii distincte. Iată o listă cu cele mai populare 8 modele de magazie spre care să te orientezi pentru grădina ta:

Magazia de grădină stil A-Frame

Simplitatea și accesibilitatea fac din acest design unul dintre cele mai bine vândute. O linie clasică de acoperiș se potrivește cu multe modele de casă și este bine primită de cei care caută un aspect mai conservator. Designul acoperișului facilitează adăugarea unui pod de depozitare și rafturi pentru a păstra articolele sezoniere departe de podea.

Magazia de grădină tip Hambar (cunoscut și ca stil gambrel)

De fiecare dată când faci o plimbare pe un drum de țară, vei găsi hambare din lemn. Trebuie să știi, însă, că ingineria modernă a îmbunătățit enorm calitatea acestora. Există acum magazii din lemn complet rezistent la putregai și insecte. Acestea sunt proprietăți esențiale care fac ca spațiul tău să dureze decenii, cu întreținere minimă.

Mai mult, acest model este perfect pentru cei care adoră aspectul rustic. În plus, acoperișul în stil gambrel este foarte potrivit pentru mansardele de depozitare. Adaugă câteva ferestre și o cupolă și ai un șopron frumos și confortabil care va atrage invidia întregului cartier.

Magazia pentru meșteri

Acest stil are o istorie bogată care datează din Anglia sfârșitului de secol al XIX-lea. Liniile netede ale acoperișului și accentele cu ornamente fermecătoare evidențiază acest stil, oferindu-i un fler elegant, care este îndrăgit nu doar de proprietari.

Ferestrele sunt o parte integrantă a esteticii și a funcționalității. Unde mai pui că meșterii care concep lucrurile pe care le folosești zilnic folosesc în mod obișnuit aceste magazii. Dacă ești în căutarea unui atelier cu un exterior elegant și un interior care permite munci grele, șopronul în stil „meșter” este modelul de care ai nevoie.

Atelierul clasic

Pe măsură ce familia crește, spațiul de lucru din interiorul casei tale poate fi greu de obținut. Aici intervine o magazie tip atelier. Poți avea un spațiu bine luminat de peste 100 de metri pătrați pentru a lucra la invențiile tale.

Acesta poate fi personalizat cu rafturi și bancuri de lucru pentru a crește eficiența, astfel încât să poți trece la următorul proiect. Spre deosebire de unele garaje, poți adăuga mai multe ferestre, astfel încât lumina naturală să te înconjoare. Cel mai bine, poți monta atelierul de vis la doar câțiva pași de ușa din spate.

Magazia modernă

Numele acestui stil explică totul. Magaziile moderne de gradină arată așa cum te-ai aștepta pentru un șopron adaptat vremurilor actuale. Ce înseamnă asta? Linii curate, o combinație bună de culori pastelate și un interior plin de soare.

Șoproanele moderne sunt o oază perfectă în curte, perfecte atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Și pot deveni adevărate studiouri pentru artiști. Magaziile din lemn sunt tipul ideal de șopron pentru stilul modern datorită ușurinței lor de personalizare cu cârlige, rafturi și bancuri de lucru. Dacă dorești să urmezi cel mai recent stil arhitectural, ia în considerare șoproanele moderne.

Magazia stil „Cutie de sare”

Nu este cel mai captivant nume, dar acest model a avut o mare căutare începând cu secolul al XVI-lea. Pe atunci, familiile adăugau un plus de spațiu, construind încă un etaj. Avantajul cheie al magaziilor în stil Saltbox este că intrarea este mult mai înaltă decât partea din spate, astfel încât să puteți intra cu ușurință înăuntru. Un mare plus al acestui spațiu îl constituie faptul că sunt potrivite și confortabile chiar și pentru oamenii înalți.

Magazia pentru depozitare

Scopul ei este simplu: eliberează spațiu în garaj, astfel încât să nu te împiedici de bicicleta micuțului tău sau să poți adăposti liniștit decorațiunile de grădină pe timp

de iarnă. Mansardele și rafturile îți păstrează uneltele și echipamentele organizate.

Un banc de lucru poate oferi și el un spațiu în plus pentru muncă. Se recomandă o înălțime cât mai mare a peretelui lateral pentru a menține organizate greblele, scările, lopețile. Cadrul din lemn, care este ușor de personalizat, transformă acest model într-unul și mai potrivit.

Magazia de grădină tip Studio

Adăposturile în stil studio se referă la magazii care sunt proiectate pentru utilizări active, cum ar fi un birou de acasă, un studio de artă, o magazie pentru scriitori, un studio de yoga sau o evadare în curte. Poți include în ea chiar și un leagăn de grădină pentru un spațiu mai relaxant și mai inspirat.

Un plan deschis primitor, uși franțuzești și multă lumină naturală sunt elementele care creează un mediu fără stres. Aceste spații îi lasă pe visători să viseze, pe muzicieni să creeze partitura perfectă sau pur și simplu îți permit să citești în liniște cartea preferată.

 

Sus