Oferte locuri de munca top

Ce puteți prepara folosind un robot de bucătărie

Utilizarea unui robot de bucătărie deschide o lume întreagă de posibilități, de la prepararea alimentelor convenabile, până la crearea felurilor de mâncare complete. Există o gamă largă de lucruri de făcut cu un robot de bucătărie. Tăierea legumelor sau facerea piureului este doar începutul. Încercați câteva dintre aceste idei pentru a vă folosi robotul de bucătărie și creativitatea la potențialul său maxim.

Există atât de multe lucruri de făcut cu un robot de bucătărie, ceea ce înseamnă că este instrumentul perfect pentru a vă ajuta să descoperiți noi arome și texturi. Roboții de bucătărie vin într-o varietate de dimensiuni și capacități. Dacă nu aveți prea mult spațiu sau intenționați în principal să tăiați o cantitate mică de alimente, un robot de bucătărie de dimensiuni mici vă va ajuta să faceți lucruri mai rapid. Pregătiți legumele, emulsionați dressingul de salată sau faceți o maioneză cu un ou cu lama S.

Roboții de bucătărie de dimensiuni complete vin cu mai multe accesorii, cum ar fi discuri pentru felierea și mărunțirea alimentelor, lame de aluat și un tub alimentar de dimensiuni multiple pentru prelucrarea ingredientelor într-o gamă de forme și dimensiuni. Pentru o libertate și mai mare în bucătărie un robot de bucătărie wireless vă oferă toată puterea pe care o așteptați, fără cablu. Aceste caracteristici extind posibilitățile a ceea ce puteți face cu un robot de bucătărie. S-ar putea să fiți surprinși de versatilitatea oferită de acest aparat electric.

Un robot de bucătărie vă permite să faceți multe preparate, în loc să le cumpărați din magazin sau să creați noi rețete acasă, folosind ingrediente proaspete, întregi, fără aditivi și conservanți. Alimentele care sunt proaspăt preparate au un gust mai bun și își mențin mai mulți nutrienți. Cu robotul de bucătărie, le puteți pregăti în doar câteva minute și apoi îl puteți curăța cu ușurință în mașina de spălat vase.

Iată câteva idei pentru lucruri pe care le puteți face cu robotul de bucătărie în câteva minute. Experimentați cu aceste tehnici și descoperiți cum robotul dvs. de bucătărie de la EMAG face fiecare sarcină mai rapidă și mai ușoară.

Pentru a toca

Legume pentru supe sau salate și sosuri:

Baza pentru majoritatea supelor este o combinație de țelină, morcov și ceapă numit mirepoix. Tăiați ingredientele împreună în câteva secunde pentru a crea o bază pentru o varietate nesfârșită de supe sau tocănițe, sau un alt mod de a prepara clasica supă minestrone.

Ceapă și usturoi:

Tăiați ceapă și usturoi pentru tocănițe, sosuri și multe altele fără lacrimi și într-o fracțiune din timp.

Nuci:

Tăiați-vă propriile nuci pentru prăjituri, trufe de ciocolată și toppinguri de salată cu câteva impulsuri rapide. Nucile proaspăt tocate au mai multă umiditate și aromă decât versiunile pre-tocate și preambalate.

Pentru a măcina

Din punct de vedere tehnic, roboții de bucătărie nu toacă, ci macină deoarece folosesc o lamă ascuțită, dar rezultatul final este o textură mărunțită foarte asemănătoare cu tocatul – fără a fi nevoie de o mașină de tocat.

Carne:

Controlați bucățile de carne pe care le utilizați și evitați contaminarea încrucișată de la o unitate de măcelar. Ce ziceți de un amestec de vițel și porc pentru chiftele sau măcinarea somonului pentru a face burgeri de somon? Cu câteva impulsuri din lama multifuncțională a robotului de bucătărie, puteți avea carne tocată gata de gătit. Faceți un lot mai mare din aceste chiftele folosind robotul de bucătărie și țineți-le la congelator pentru viitor.

Orez de conopidă:

Controlați-vă aportul de gluten și carbohidrați făcând rapid orez de conopidă în robotul dvs. de bucătărie. Tăiați capul conopidei în flori și tocați-o la textura pe care o preferați. Folosiți și întregul cap pentru a controla deșeurile și a maximiza valoarea.

Firimituri de pâine:

Nu veți mai avea nevoie să cumpărați pesmet, când îl puteți face rapid în robotul de bucătărie. Puteți crea textura preferată de la grosier la super fin, în funcție de câte impulsuri utilizați. Încercați să adăugați ierburi și condimente pentru un amestec personalizat, care vă aparține. Aveți o franzelă pe care nu ați terminat-o la timp? Pâinea veche și tare capătă o viață nouă ca firimituri gustoase.

Sus