Oferte locuri de munca top

Ce face ca alegerea usilor de interior sa fie o decizie inspirata

Functional si decorativ – acestea sunt cele doua criterii dupa care veti alege usile de interior, fie ca vorbim despre apartament sau casa. Descoperiti ce anume face ca alegerea voastra, la granita intre cele doua aspecte de interes, sa fie una corecta si inspirata.

Din acest articol veti descoperi:

  1. Cand vor fi usile montate
  2. Despre usi si parchet
  3. Ce culoare a usilor de interior este bine de ales
  4. Usi de la Special Doors

Cand montam usile de interior

Daca locuinta este in faza de renovare totala, dupa ce sapa este turnata este momentul sa va cautati si furnizorul de usi masive de interior. Iar acesta poate fi Special Doors. Aici veti gasi usi variate ca model, calitate, deci optiunile se vor plia pe bugetul disponibil. In mod cert veti dori sa mizati pe usi de efect.

La Special Doors veti gasi inclusiv usile din sticla. Sunt o pata de culoare, la propriu, daca ne gandim ca printul acestora are in vedere motive florale sau peisaje urbane, ceea ce va face sa para ca usa este un portal catre o alta lume. Practic doar cadrul usilor de acest gen este din lemn. Sticla printata trece printr-un proces special de calire, sticla este si ea suficient de groasa, asadar sunt minime riscurile ca aceasta sa se sparga. Iar efectul este unul uluitor, caci pare ca nu mai puteti sa va luati ochii de la ele. Sunt negresit acele usi pe care cu greu le uitati.

Usile de interior si parchetul

Nu este deloc de neglijat faptul ca usile fac intalnire cu suprafetele din jur. Iar cand vine vorba de aceste suprapuneri, parchetul sau tipul de pardoseala avuta conteaza la fel de mult. Pozitionarea pe toc a usii difera de la caz la caz, imbinarea intre tocul usii si parchet va conta cromatic de asemenea.

Special Doors este totodata si furnizor de parchet laminat, de 8 sau 12 cm. Astfel, veti putea alege de la aceeasi sursa ambele elemente. In functie de grosimea pardoselii este dictata si inaltimea usilor. Este poate un pas ce da mari batai de cap – usile cu tot ce presupune montarea lor, dimensiunile lor, sunt aspecte luate in considerare de la bun inceput, insa sunt montate concret ultimele, dupa ce aveti parchetul asezat corect pe pardoseala.

Culoarea usilor

Se spune ca despre gusturi nu discutam. Fiecare are o alta viziune despre ce inseamna frumos, elegant, potrivit. Totusi, cand vine vorba despre usile de interior cateva repere raman general valabile. Cromatic vorbind, nu veti gresi daca faceti un contrast intre acestea si nuanta peretilor si/sau a mobilei cu care decorati. Dar la fel de bine puteti alege o nuanta similara pentru toate acestea, iar designul unitar este atractiv, fara dubii.

Specialistii in amenajari interioare spun ca usile albe si simple sunt cele care se potrivesc mai degraba in spatii moderne, in timp ce textura mata a acestora sunt o alegere recomandata celor care merg pe stilul american. Usile in toc de  nuc sunt o alegere clasica, iar cele inchise la culoare, wenge spre exemplu, oricat de atractive ar fi aduc o nota de dramatism spatiului si il pot face sa para mai mic decat este. Asadar sunt de evitat in spatii inguste mai ales.

Usi de la Special Doors

Veti gasi la Special Doors un furnizor care sa va fie pe plac. De aici va puteti alege usi interesante, fie cele de interior, fie cele metalice de exterior. Sunt comercializate aici usi de la unele dintre cele mai apreciate branduri producatoare de talie internationala, Doors Bulgaria, Gradde, printre altii.

 

Optiunile disponibile sunt prezentate si in pagina oficiala.

 

Contact: comenzi@specialdoors.ro

Sus