Oferte locuri de munca top

Castigatorul marelui premiu „Mies van der Rohe” 2013 invitat special la RIFF 2014

2279.jpg Castigatorul Marelui Premiu al Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporana „Mies van der Rohe” 2013, arh. Osbjorn Jacobsen este invitatul special al celei de-a cincea editii a Expoconferintei Internationale de Arhitectura RIFF. Arhitectul Osbjorn Jacobsen, partener Henning Larsen Architects – Danemarca, prezinta la Bucuresti, in noiembrie, proiectul premiat Harpa – Sala de Concerte si Centrul de Conferinte din Reykjavik.
*Harpa – Reykjavik Sala de Concerte si Centru de Conferinte
Harpa este un proiect inspirat de luminile nordice si peisajul dramatic islandez. Situata la granita dintre pamant si mare, Sala de Concerte apare ca o sculptura impozanta, radianta, ce reflecta atat cerul, portul pe care a fost construita, cat si viata orasului Reykjavik.
Sala de Concert de 28.000 m2 este situata intr-un spatiu solitar, cu vedere spre marea si muntii care inconjoara orasul Reykjavik. Cladirea dispune de un foaier situat in fata cladirii, patru sali de concerte si conferinte si o zona de culise cu birouri, sala de repetitii si dressing in partea din spate a cladirii. Cele trei sali de mari dimensiuni sunt localizate una langa alta, cu acces pentru public pe latura de sud si acces in culise pe latura dinspre nord. Etajul al patrulea este o sala multifunctionala pentru spectacole mai intime si banchete. Privite din foaier, salile formeaza un masiv care, similar pietrei de bazalt de pe coasta, formeaza un contrast puternic cu fatada expresiva si deschisa.
Premiul Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporana „Mies van der Rohe” este acordat o data la doi ani pentru a recunoaste si premia proiecte de arhitectura din Europa.

Website: http://www.ieriff.rohttp://www.ieriff.roFacebook: https://www.facebook.com/expoconferinte.arhitecturawww.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Sus