Oferte locuri de munca top

Casă vs acasă: cum îți transformi apartamentul într-un cămin primitor

Comfort living room with smatrix

Decorarea apartamentului personal și echiparea acestuia cu toate cele necesare unui trai confortabil, lipsit de griji, în care rezidenții se simt „ca acasă” nu este un țel ieftin sau ușor de atins. Cu toate acestea, cu ajutoarele potrivite, vă puteți transforma locuința în căminul la care tânjiți.

Înainte ca locuința cumpărată să se transforme în „acasă”, aceasta trebuie să treacă printr-o serie de schimbări și ajustări. Pereții albi, reci și goi, trebuie să fie „îmbrăcați” de vopseluri, tapet, stickere pentru perete, rame foto, tablouri sau alte accesorii, spațiile ample și aerisite trebuie și ele completate cu mobilă, de la pat și canapea, la șifonier și mobila de bucătărie, și echipate cu utilități necesare, cum ar fi centrala termină, calorifere și chiuvete, în timp ce podelele trebuie și ele „încălzite” de covoare decorative.

Pentru un apartament de două camere, de pildă, potrivit pentru o familie formată din două persoane sau o familie cu un copil, cheltuielile de mobilare, utilare și decorare sunt mai mici decât în cazul apartamentelor cu mai multe camere. Apartamente 2 camere Brașov, daca vă doriți o casă la poalele munților, găsiți în portofoliul Isaran Residence, un ansamblu imobiliar proaspăt inaugurat, situat la doar două minute de mers pe jos de Coresi Shopping Resort, cel mai mare centru de divertisment din Brașov. Apartamentele, în acest caz, sunt ultramoderne, cu suprafețe generoase, decomandate, au balcon și terasă și corpuri de iluminat moderne. Mai mult decât atât, acestea conțin și o încăpere modernă de tip dressing, mobilată complet, și sunt echipate cu centrale termice pe gaz.

În cazul în care centrala termincă pe gaz din apartament nu corespunde nevoilor dumneavastră, o puteți înlocui oricând cu o alta, fie pe gaz, fie electrică, fie pe lemne. Găsiți centrale termice pe gaz, dar și electrice sau pe lemne, la prețuri competitive, în portofoliul companiei Berluni. Un beneficiu extra este faptul că Berluni oferă servicii de montaj și garanție. Magazinul online Berluni vă mai pune la dispoziție boilere și calorifere de calitate.

După mobilă, aleasă în funcție de gusturile proprii, dar și de proporțiile locuinței, urmează decorarea apartamentului. Pentru alegerea pieselor decorative, de la lustre, la ustensile de bucatarie, lenjerii si stickere pentru perete, pentru camera copilului, un magazin online extrem de util este Homex.ro. Aici veți putea găsi artificii și obiecte decorative pe gustul dumneavastră, fie că preferați un decor vintage, de exemplu, fie unul modern. Homex.ro lucrează cu parteneri naționali și internaționali de top, printre care Fan Courier, Shopmania, Jamie Oliver și Yankee Candle.

Pentru că detaliile sunt cele care fac diferență, abia după decorarea apartamentului vă veți simți, cu siguranță, în Raiul confortului.

 

Sus