Oferte locuri de munca top

Casa Viitorului se construieste in Baneasa

Reprezentantii EFdeN au inaugurat santierul din parcarea Baneasa Shopping City, acolo unde vor dezvolta proiectul Casa Viitorului.
Constructia incepe in curand iar pana in iunie membrii EFdeN vor fi prezenti atat pe situl din parcarea Baneasa Shopping City, cat si la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, desfasurand in paralel doua spatii de lucru.
EFdeN este reprezentanta Romaniei in finala Solar Decathlon Europe 2014, cea mai prestigioasa competitie de arhitectura solara si tehnologii integrate ce se adreseaza universitatilor si institutiilor de invatamant din toata lumea.
EFdeN este o echipa multidisciplinara de peste 60 de studenti care a proiectat, iar acum construieste o casa solara, eficienta energetic. In proiect este integrate o sera hibrid dedicata conceptului de „urban farming”. Misiunea EFdeN este aceea de a construi casa viitorului care, in varianta industrializata, sa rezolve problemele de densificare a locuirii, de mobilitate si de lipsa a spatiului verde specifice Bucurestiului, in acelasi timp sustinand generarea de comunitati sustenabile.

Sus