Oferte locuri de munca top

Cargus a inchiriat 5.000 mp spatii de birouri si depozitare

Compania de curierat Cargus a inchiriat un spatiu de depozitare si birouri cu suprafata de 5.000 mp aflat in proprietatea companiei de logistica si transport Triton International Cargo. Tranzactia a fost intermediata de consultantul DTZ Echinox.
Proprietatea clasa A este situata in zona de nord a Capitalei si dispune de o parcare exterioara ampla. Suprafata de birouri generoasa este conectata cu spatiul de depozitare.
„Implicarea intr-o tranzactie de nisa pentru segmentul logistic, unde optiunile de inchiriere au fost extrem de limitate, ne bucura foarte mult. Promptitudinea si inspiratia noastra s-au completat perfect cu increderea si suportul extraordinare pe care le-am avut atat de la Triton, cat si de la Cargus. „, a declarat Rodica Tarcavu, directorul departmentului Industrial in cadrul DTZ Echinox.
In Romania, compania Cargus se afla in top 3 jucatori pe piata de curierat. Firma s-a desprins din compania DHL si a fost preluata de fondul de investitii ABRIS Capital Partner in octombrie 2012.

Sus