Oferte locuri de munca top

BUSINESS FORUM PITESTI

BUSINESS FORUM PITEŞTI, proiectat de Lauster & Radu Arhitecti S.R.L

 

business-forum-pitesti-1 business-forum-2

 

business-forum3“Business Forum Piteşti” – ansamblu pentru birouri și spații multifuncționale, 3S+P+10, este situat pe str. I.C. Brătianu, aproape de centrul orașului, având o legătură facilă cu autostrada A1.

SC Fast Finance Finder SRL, cu cofinanțare din fonduri europene, a demarat realizarea acestui ansamblu de trei clădiri de clasă A+ cu o suprafață de 21 273,92 mp. Acesta însumează funcțiuni specifice clădirilor de birouri și spații publice destinate unor categorii largi socio-profesionale. Etajul curent este alcătuit dintr-o succesiune de spații independente, accesibile dintr-o circulație longitudinală, chiriașii putând opta pentru unul sau mai multe module, suprafața minimă de închiriat pornind de la 24mp. Fiecare modul este prevăzut cu un grup sanitar și un oficiu, contorizarea utilităților făcându-se separat.
Obiectivul general al proiectului a fost acela de a asigura condițiile necesare desfășurării activității firmelor și companiilor mai mici sau mai mari, la standarde europene.

Ansamblul cuprinde un parcaj subteran (207 locuri), spații pentru birouri, zonă de alimentație publică și spații multifuncționale, pentru expunere, comerț sau servicii. În corpul B, la etajele 2 și 3, este amenajat un centru de întreținere fizică, pentru amatorii de squash, fifitness, înot și saună. Pe terasă este amenajat un teren de sport, pentru tenis sau minifotbal.

Cele trei corpuri sunt legate, funcțional, prin subsolul comun iar la partea supraterană, prin pasarele de legătură.

Diferențierea funcțională a spațiilor este exprimată în fațade, corpul A, piesă principală a compoziției volumetrice, fiind tratat diferit de corpurile B și C. Concepția fațadei a pornit de la modularea din plan, elementele cromatice repetitive fiind o trimitere către creațiile lui Paul Klee. Fațadele laterale ale corpului A sunt placate cu panouri din fibrobeton, texturate, pe direcția longitudinală, puse în evidență prin stereotomia aleasă. La nivelul etajului 1, un registru orizontal vitrat, prevăzut cu brise-soleil-uri metalice și bordat de un cadru accentuat volumetric și cromatic, leagă corpul A de corpul C, pe latura dinspre Calea București.

Spațiul delimitat de cele trei corpuri se constituie într-o zonă pentru recreere destinată ocupanților Centrului de Afaceri

 

Autori/Coautori:
arh. Mihai Radu, arh. Codruţa Cotârlea,
arh. Paul Lupu, arh. Oana Crișan ,
arh. Matei Deneș, arh. Raluca Ignat

 

Birou de arhitectură:
Mihai Radu Architects PLLC/
S.C. Lauster & Radu Arhitecti S.R.L.
http://www.raduarchitects.com

 

Colaboratori:
Urbanism: Loridan Softing S.R. L.
Structură: Cross Structural Design S.R.L.
Incintă piloţi: D.G.A. Construct Team S.R.L.

 

Instalaţii:
Roinstar S.R.L.
Europroiect & Consult Company S.R.L.
M&E Consulting S.R

 

Sus