Oferte locuri de munca top

Buldoexcavatoarele Cukurova sunt diponibile acum si in Romania

 880In anul 1968, compania Cukurova Makina a inceput sa produca utilaje agricole sub licenta John Deer, de atunci ajungand la capacitatea de 26.250 de unitati in urmatorii 18 anii. In anul 1986, compania lanseaza productia de echipamente industriale sub propriile licente si brand –  Cukurova. Gama de produse inovatare include: stivuitoare, buldoexcavatoare Cukurova, incarcatoare si excavatoare. Produsele sunt asamblate in fabrica din Tarsus, Turcia.

In cativa ani, compania si-a crescut semnificativ cota de piata atat local cat si global prin cresterea volumului de vanzari din peste 50 de tari din lume. Pe langa operatiunile derulate in tari din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Rusia, Asia si America Latina printr-o retea de dealeri bine cotati (printre care si Gradinariu Import Export SRL), compania Cukurova Makina s-a dedicat expansiunii retelei de reprezentati la nivel mondial punand mai presus satisfactia consumatorilor si acoperirea tuturor nevoilor lor. Toate produsele noi si actuale incorporeaza componente de calitate si ultimele tehnologii, combinate cu puterea concentrata, performanta crescuta, siguranta si simplitatea la nivel de utilizator. Toate produsele sunt testate si certificate de companii specializate, fiind pregatite sa faca fata concurentei din toate pietele.

Pentru a-si atinge obiectivele, compania urmareste indeaproape tendintele si incorporeaza in produsele sale platforme tehnologice. Tehnicienii coopereaza cu universitati de renume mondial, centre de cercetare si companii din domeniul cercetarii strategice; aceste domenii furnizeaza solutii care aduc o schimbare la nivel de operator si contractor, dand nastere si unor produse experimentale.

Activand intr-un mediu de piata competitiv, compania Cukurova Makina este orientata spre extinderea si dezvoltarea retelei sale de distribuitori la nivel mondial, demonstrand un avantaj competitiv si mai mare pe toate pietele in care este prezenta. In acest scop, compania isi va mentine initiativa privind produsele si va creste in continuare cotele sale de piata pe un numar mare de piete de vanzare, printre care si Romania (vezi aici oferta firmei  Gradinariu Import Export SRL de produse marca Cukurova).

Ca marca aflata in ascensiune, construirea unei imagini pozitive reprezinta un factor-cheie de succes pentru legarea emotionala a clientilor fata de brandul Cukurova. Scopul companiei este, prin urmare, sa-si imbunatateasca in mod constant pozitia prin imaginea despre marca si gama atractiva de produse, bazate pe cooperarea sinergica dintre personal, partenerii de afaceri si clienti.

Desi a fost infiintata in 1923 ca o fabrica de textile in Tarsus – un mic oras de-a lungul coastei mediteraneene din sudul Turciei – compania Cukurova a devenit rapid un conglomerat in sectorul industrial, in special in domeniul masinilor textile si al echipamentelor de constructii (vezi aici oferta de buldoexcavatoare). Avand o mostenire puternica a sectorului industrial ca domeniu traditional de activitate, compania a pus mereu accent deosebit pe operatiunile sale industriale.

Pe masura ce compania a crescut, a devenit tot mai evident faptul ca intrarea pe alte sectoare era necesara pentru atingerea obiectivelor sale strategice ambitioase. Pentru a le indeplini, compania Cukurova isi desfasoara toate eforturile bazandu-se pe o filisofie inradacinata in dezvoltare si inovare. Ca urmare a investitiilor sale in diverse sectoare economice, in prezent, compania este recunoscuta la nivelmondial prin operatiuni in mai multe sectoare diferite: industrie, constructii, tehnologii de comunicare si informationale, mass-media, transport si servicii, energie si servicii financiare.

Compania Cukurova este, de asemenea, activa si mandra de contributia sa la dezvoltarea societatii turce, cu o traditie in a intreprinde mari proiecte de infrastructura.

 

 

Sus