Oferte locuri de munca top

Buiandrugii Fortem, un nou produs made in România

viorel-iacob-director-general-dvi-production


Viorel Iacob, Directorul General DVI Production

A venit timpul ca sectorul construcțiilor din România să renunțe la improvizații și practici învechite. Mai ales când noile soluții ale producătorilor de materiale de construcții sunt mai eficiente, fie că ne referim la costuri, timpul de lucru sau rezistența pe termen lung.

Alternativa viabilă la cofrajele utilizate la scară largă pentru consolidarea zidăriei de deasupra ușilor și ferestrelor, buiandrugii Fortem sunt realizați de compania DVI Production, ce a inaugurat recent prima fabrică automatizată de producție buiandrugi din România, în conformitate cu standardele europene. De la optimizarea costurilor și suportul logistic, până la rezistența sporită și reducerea timpului petrecut pe șantier, noul produs 100% autohton aduce numai beneficii pentru constructori și consumatorul final deopotrivă.

„Constructorii români încep să lucreze la standarde europene și să observe avantajele utilizării buiandrugilor prefabricați”, a declarat Viorel Iacob, Directorul General DVI Production.

Primul și cel mai important avantaj al buiandrugilor Fortem este rezistența superioară, datorită materialelor componente: betonul realizat cu ciment CEM I 42,5 R sau CEM II 42,5 R, armătura 3D producție proprie, la care se folosește oțel de calitate superioară importat din Italia, înveliș ceramic importat de la unul din cei mai mari producători din sudul Europei. Adaptabili la toate tipurile de zidărie, buiandrugii Fortem garantează și o izolație superioară prin eliminarea punților termice. Sunt ușor de manevrat, iar planeitatea suprafețelor asigură o tencuială rapidă, ceea ce reduce considerabil atât timpul de lucru și costurile pe metru liniar, cât și dezordinea de pe șantier.

DVI Production, o poveste de succes

Compania DVI Production a luat naștere la inițiativa unor profesioniști cu experiență relevantă în domeniul materialelor de construcții, care au sesizat oportunitatea de a lansa noul produs. La începutul anului, aceștia au demarat construcția primei fabrici de buiandrugi complet automatizată din România, reușind într-un timp record de numai 4 luni să o si inaugureze.

„Totul a pornit de la o idee care în timp a devenit obiectiv, iar acum s-a materializat. Am achiziționat la început liniile de producție buiandrugi și armătura de fier, ne-am poziționat logistic în centrul regiunii pe care intenționăm să o dezvoltăm (n.r.- România, Republica Moldova, Bulgaria și Grecia). Am lansat business-ul in luna mai, iar în prezent deja livrăm în piața din România”, a declarat Viorel Iacob,Directorul General DVI Production.

Situată la 30 de kilometri de Târgoviște, fabrica Fortem are o capacitate maximă de 3.900.000 metri liniari de buiandrugi pe an. În prima fază, DVI Production urmărește acoperirea tuturor zonelor țării, cu o ofertă avantajoasă pentru distribuitorii materialelor de construcție. „De asemenea, investim masiv în dezvoltarea vizibilității și popularizarea buiandrugilor Fortem în România. Toate acțiunile de marketing sunt orientate în direcția creșterii cererii pentru buiandrugii Fortemîn piață. Avem o zonă de Sud a României unde o mare parte aconstructorilor, din păcate, încă folosesc varianta tradițională a buiandrugilor. Încercăm să le transmitem avantajele și beneficiile folosirii acestui tip de produs, buiandrugul Fortem”,a declarat Directorul General DVI Production.

Sus