Oferte locuri de munca top

Brasovul ofera la vanzare cel mai scump penthouse din afara Capitalei

Costul celor mai scumpe apartamente din tara poate varia foarte mult in functie de orasul in care sunt amplasate. Daca in Brasov cel mai scump apartament este scos la vanzare la pretul de 600.000 euro, in Iasi cea mai mare suma solicitata este de 220.000 euro, potrivit unui studiu realizat de Imobiliare.ro.
Unitatile locative nou-construite tip penthouse amplasate in cartiere exclusiviste se situeaza cel mai adesea in topul celor mai costisitoare proprietati. In unele cazuri, locuintele se vand mobilate si au unul sau doua locuri de parcare incluse in pret.
*Brasov
In orasul de la poalele Tampei, cel mai scump apartament scos la vanzare, la un pret de 600.000 de euro, este un penthouse de tip triplex. Locuinta face parte dintr-un imobil construit in anul 2010 in centrul istoric al orasului. Proprietatea dispune de o suprafata utila de 290 de metri patrati si este formata din sase camere, patru bai, o bucatarie si trei balcoane.
La ultimul etaj al ansamblului Europe Residence, un apartament de 300 de metri patrati utili are un pret cerut de aproape 400.000 de euro (399.000 de euro). Locuinta a fost finalizata in anul 2007, este mobilata, iar in pret sunt incluse doua locuri de parcare.
*Constanta
Cel mai scump apartament din orasul de la malul marii are un pret cerut de 390.000 de euro. Acesta dispune de o suprafata de 180 de metri patrati si este situat la etajul al optulea al unui bloc cu 12 nivele construit in anul 2008. Proprietatea este amplasata in zona Faleza Nord, are vedere la mare si se vinde complet mobilata si utilata.
In zona Mamaia Nord-Butoaie, un penthouse finalizat in anul 2012 poate fi achizitionat cu 320.000 de euro. Apartamentul are cinci camere, o suprafata utila de 312 metri patrati si ofera vedere la mare si asupra lacului Siutghiol. Locuinta se vinde nemobilata, iar in pret este inclus un loc de parcare subteran.

*Cluj-Napoca
In capitala Transilvaniei, zona Gruia, un apartament nou-construit cu cinci camere este scos la vanzare la 300.000 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 250 de metri patrati si face parte dintr-un ansamblu finalizat anul trecut. Proprietatea poate fi divizata in doua unitati locative, iar in pretul de achizitie sunt incluse doua locuri de parcare subterane.
In zona centrala a orasului, un apartament situat la etajul superior al unei vile finalizate in anul 2008 are un pret cerut de 290.000 de euro. Locuinta are cinci camere, o suprafata utila de 153 de metri patrati, iar in valoarea de achizitie sunt incluse doua locuri de parcare.

*Timisoara
In orasul din vestul tarii, proprietarul unui penthouse tip duplex nou-construit solicita pentru acesta o suma de 330.000 de euro. Apartamentul are patru camere si o suprafata utila de 220 de metri patrati, la care se adauga doua terase cu o suprafata cumulata de 170 de metri patrati. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat, iar in pretul de achizitie sunt incluse doua locuri de parcare subterane.
In apropiere de centrul istoric al orasului, un apartament cu cinci camere, situat de data aceasta intr-o cladire ridicata inainte de 1990, poate fi achizitionat cu 300.000 de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 178 de metri patrati, este recent renovata, cu materiale premium, si dispune de un loc de parcare.

*Iasi
In capitala Moldovei, un apartament tip duplex construit in anul 2006 are un pret cerut de 220.000 de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 200 de metri patrati si este compusa din sase camere, plus dependinte.
In zona Copou, un penthouse situat intr-un bloc ridicat in anul 2008 este scos la vanzare pentru 215.000 de euro. Apartamentul are cinci camere si o suprafata utila de 180 de metri patrati, se vinde partial mobilat, iar in pretul de achizitie sunt incluse doua locuri de parcare subterane.

Sus