Oferte locuri de munca top

Bouygues ar putea construi autostrazi in Romania

Bouygues Batiment International este interesata de proiectele de concesiuni aferente constructiei de autostrazi din Romania.
O intalnire intre reprezentantii companiei, conducerea Ministerului Transporturilor si reprezentantii Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR SA) a avut loc la finele saptamanii trecute. Bouygues a prezentat reprezentantilor ministerului portofoliul sau de proiecte.
La acest moment, in Romania se afla in desfasurare mai multe proceduri de Dialog Competitiv in vederea atribuirii contractelor de concesiune pentru urmatoarele autostrazi: Comarnic- Brasov, Centura Bucuresti Sud si Craiova-Pitesti.
CNADNR SA a mai precizat ca are in vedere anul acesta initierea procedurilor de atribuire, necesare in vederea implementarii in sistem de concesiune a unui nou proiect de autostrada.
Bouygues proiecteaza, construieste si administreaza cladiri si structuri: cladiri publice, private, infrastructura de transport, retele de energie si telecomunbicatii.
In Europa de est compania a executat proiecte in Rusia, Ungaria, Republica Ceha si Croatia.
In Romania Bouygues a construit International Trade Center din Bucuresti in 1994.
Grupul are 55.400 de angajati.

Sus