Oferte locuri de munca top

Bosch lanseaza noi seturi de accesorii pentru profesionisti

*ADVERTORIAL
Bosch lanseaza pe piata din Romania trei seturi noi de accesorii pentru gaurire si insurubare, versatile si de calitate superioara. Fiecare dintre cele trei seturi – pentru metal, beton si lemn – contine cate 35 de accesorii care ofera profesionistilor solutii pentru cele mai frecvente aplicatii in proiectele de gaurire si insurubare.
Cu un singur astfel de set, profesionistii au la indemana accesoriile potrivite pentru orice proiect – chiar si in cazul in care sunt nevoiti sa inceapa un proiect nou, total diferit. Asadar, acestia nu mai trebuie sa cumpere mai multe accesorii individuale sau seturi mici pentru a avea toate cele necesare in lucrul zilnic.

Burghiele CYL-3 din setul mixt pentru beton sunt adecvate pentru gaurirea in beton, zidarie, gresie calcaroasa, piatra naturala si artificiala. Prinderea burghielor este cilindrica, varful are doua taisuri si este acoperit cu carburi metalice durabile, iar canalul spiralat in forma de „U” permite o evacuare eficienta a prafului de gaurire.

Burghiele HSS-G care se gasesc in setul mixt pentru metal sunt adecvate pentru otel aliat si nealiat cu o rezistenta la tractiune de pana la 900 de N/mm2, precum si pentru otel turnat, fonta cenusie, fier sinterizat, fonta maleabila, metale neferoase, materiale plastice dure. Prinderea este hexagonala, varful burghiului este autocentrant, cu taisul in cruce, ceea ce face inutila punctarea sau gaurirea prealabila pana la diametrul de 10 mm.

Burghiele elicoidale HSS aflate in setul mixt pentru lemn sunt potrivite pentru lemnul de esenta tare si moale. Prinderea acestora este hexagonala, au varf de centrare si muchii pretaietoare, precum si doua canale spiralate pentru o evacuare eficienta a prafului de gaurire.

Sus