Solplanet x AeroFix

BNP Paribas Real Estate, crestere de 8% a cifrei de afaceri

BNP Paribas Real Estate a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri de 8%, atingand valoarea de 716 milioane euro.
Totodata compania a incheiat anul cu un profit de 164 milioane euro, in crestere cu 6%.
Coducerea companiei s-a declarat multumita de aceste rezultate. Philippe Zivkovic, executive chairman al BNP Paribas Real Estate, a declarat: „In 2013, BNP Paribas Real Estate a avut rezultate excelente, inregistrand o performanta mai buna comparativ cu 2012. A fost un an record pentru segmentul corporate, cu peste 300.000 mp de noi proiecte de birouri demarate de catre divizia de Property Development. Jumatate dintre aceste proiecte se regasesc in afara Frantei, iar marea majoritate sunt deja preinchiriate. Pe partea de consultanta am inregistrat cresteri semnificative pe pietele din Germania si Marea Britanie.”
Cifra de afaceri a fost impartita astfel: 63% servicii dedicate proprietatilor (tranzactii, consultanta, evaluari, property management si investment management) si 37% dedicate dezvoltarii de proprietati comerciale si rezidentiale.
Segmentul comercial a fost dominant, cu un aport de 84% la cifra totala de afaceri, versus segmentul rezidential, care a reprezentat doar 16% din totalul obinut in 2013.

Sus