Oferte locuri de munca top

BNP Paribas Real Estate a numit un director in Romania

Olga Melihov a fost numita Business Development Manager al BNP Paribas Real Estate pentru Romania, avand ca misiune dezvoltarea companiei pe piata din Romania si implementarea strategiei de crestere a acesteia.
Olga Melihov are peste 10 ani de experienta pe piata imobiliara comerciala. Inainte de a se alatura BNP Paribas Real Estate, a lucrat pentru Mayland Real Estate in Polonia si Romania, fiind responsabila de activitatile de dezvoltare, marketing si comunicare.

Noul Business Development Manager al BNP Paribas Real Estate a absolvit Universitatea de Stat din Bucuresti. In plus, este absolventa a programului post-universitar Real Estate Professional Executive Programme organizat de Facultatea de Economie si Management Solvay Bruxelles si Consiliul Polonez al Centrelor Comerciale. Olga vorbeste romana (nativ), engleza, rusa si franceza.

„Crearea unei sucursale puternice a BNP Paribas Real Estate in Romania, conectata si integrata in reteaua noastra din Europa Centrala si de Est reprezinta unul dintre punctele cheie ale strategiei BNP Paribas Real Estate in aceasta regiune a Europei” – a declarat Patrick Delcol, CEO BNP Paribas Real Estate pentru Regiunea Europei Centrale si de Est. „Olga are o vasta experienta dobandita in cadrul unei puternice companii de dezvoltare imobiliara in segmentul de retail dar si in alte companii din industria imobiliara din aceasta regiune”, a adaugat Delcol.

Sus