Oferte locuri de munca top

Blue Projects livreaza Expo Business Park din Bucuresti

Blue Projects a livrat dezvoltatorului Portland Trust proiectul de birouri Expo Business Park din Bucuresti, care include 3 clădiri amplasate pe un site de 1,5 hectare, in zona Expoziţiei din nord-vestul capitalei. Blue Projects a fost desemnat în Mai 2017 să furnizeze servicii de management de proiect, costuri, dirigenţie de şantier şi SSM. În plus, compania a fost responsabilă de organizarea procedurilor de licitaţie, obţinerea avizelor şi autorizaţiilor de construcţie.

Clădirile au o suprafaţă totală construită de 70,500 m2, cea mai mare dintre ele fiind închiriată în întregime de ING Bank (20,000 m2). Suprafeţele utile ale celorlalte două clădiri sunt de 14,000 m2 şi 8,000 m2. Toate trei sunt proiectate să obţină certificarea BREEAM Excellent, datorită materialelor folosite în construcţie, care au un impact minim asupra mediului înconjurător şi a sistemului inteligent de ventilaţie, care reduce semnificativ emisiile de dioxid de carbon şi costurile operaţionale. Sistemul de iluminare este pe bază de becuri LED, care folosesc mult mai puţină energie decât becurile clasice. Spaţiile au fost gândite pentru a oferi cât mai multă lumină naturală. Faţadele sunt realizate din pereţi modulari de cea mai înaltă calitate, cu ferestre cu geam dublu pentru a evita supraîncălzirea spaţiilor interioare.

La finalul anului 2019, Expo Business Park a câştigat trei premii la cea de a 12-a ediţie a CIJ Gala Awards, inclusiv marele premiu, acordat proiectului anului.

 

Despre Blue Projects:

Blue Projects este o companie de proiectare și management de proiect în cadrul construcțiilor, cu experiență în sectorul comercial, rezidential, FMCG și industrial.

Înființată în anul 2007 cu sediul central în România, Blue Projects s-a extins la nivel global, în peste 25 de țări, livrând proiecte pentru companii precum Procter & Gamble, ROCKWOOL, PepsiCo, Unilever, Pirelli, Ford, Ecolab, Kellogg, Carlsberg, Molson Coors, Mars, Mexon etc.
În prezent, compania are birouri permanente în România, Polonia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Rusia, Germania, Africa de Sud, Republica Moldova, Franța și America de Nord.

Sus