Oferte locuri de munca top

Blue Project ocupă pentru al doilea an consecutiv locul 1 în Top 100 cele mai puternice companii de Proiectare și Arhitectură 2021

Blue Projects s-a clasat pe primul loc în în Top 100 cele mai puternice companii de Proiectare și Arhitectură 2021, pentru al doilea an consecutiv. Publicat anual, topul realizat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor și proiectelor de construcții din Romania își propune să recunoască și să premieze eforturile și proiectele de referință realizate de companiile care furnizează servicii de proiectare și arhitectură.

 Blue Projects, o companie de inginerie multidisciplinară a reușit să încheie anul fiscal 2020 cu o cifră de afaceri semnificativă de peste 24 de milioane EUR și un profit cumulat de aproximativ 5,29 milioane EUR. Compania a reușit cu success, timp de doi ani la rând, să dețină poziția de lider printre cele mai puternice birouri de arhitectură din România. Pentru Blue Projects Romania, proiectul ambițios de aducere pe piata romanească a rigoarii si tehnicilor utiliazate în afara țării, cu numeroase proiecte de investiții în sectorul construcțiilor, anul trecut a fost unul prosper, în ciuda pandemiei, aducând pe șantier un proiect de amploare: construirea unei noi unități de producție a vaccinului împotriva Covid-19.

Suntem onorați să fim nominalizați pentru al doilea an consecutiv pe primul loc în Top 100 cele mai puternice companii de Proiectare și Arhitectură 2021. Clasarea noastră pe primul loc vine ca o recunoaștere a tuturor eforturilor membrilor echipei, foarte bine pregătiți și pasionați, care și-au continuat munca pe șantiere, fără întrerupere, în ciuda pandemiei. Suntem încântați să contribuim în continuare la dezvoltarea economică a României și să ajutăm clienții noștri să-și atingă obiectivele de investiții și să-și dezvolte afacerile. Suntem recunoscători pentru încrederea lor și pentru colaborările pe termen lung.”, a declarat Umut Demircan, Managing Partner Blue Projects.

 “În calitate de Design Team Leader, sunt recunoscătoare că echipa noastră care a reușit pentru al doilea an să fie pe primul loc în Top 100 cele mai puternice companii de Proiectare și Arhitectură 2021. Vom continua să investim în creșterea echipei noastre de arhitecți, în software, tehnologii și training-uri pentru ei și avem în vedere și diversificarea programelor de arhitectură în care lucrăm.”, a menționat Roxana Lyons, Design Team Leader Blue Projects.

 Top 100 cele mai puternice companii de Proiectare și Arhitectură 2021este singurul top de profil care analizează informațiile culese din surse separate și independente cu scopul de a oferi un cadru complet al pieței de arhitectură din România, cu date privind cifra de afaceri, profitul și numărul de proiecte realizate de către lideri pe piată.

 About Blue Projects

Blue Projects este o companie de proiectare și management de proiecte în continua dezcoltare, cu o experiență vastă în diverse industrii. Compania a livrat cu succes o gamă largă de proiecte, de la dezvoltări imobiliare și comerciale până la facilități de producție.

Fondată în România în 2007, Blue Projects s-a dezvoltat la nivel global și a finalizat sute de proiecte pentru clienți blue-chip din 44 de țări. În prezent, compania are 21 de birouri: în România (București, Cluj-Napoca, Iași), Polonia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Rusia, Germania, Africa de Sud, Republica Moldova, Franța și America de Nord.

Sus