Oferte locuri de munca top

Blocurile din Sectorul 3 vor fi reabilitate cu fonduri europene

Primul contract de reabilitare termica cu finantare europeana pe regiunea Bucuresti – Ilfov a fost incheiat la sfarsitul saptamanii trecute.
Zece blocuri din Sectorul 3 urmeaza sa fie reabilitate in urmatoarea perioada prin Programului Operational Regional 2007-2013 Axa prioritara 1 – Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere.
Robert Sorin Negoita, primarul Sectorului 3, a precizat:
„Sectorul 3 este sectorul cu cele mai multe blocuri din Bucuresti, aproximativ 3.000. In acesti doi ani de mandat am devenit campioni la capitolul reabilitarii termice si imi doresc sa ramanem asa. De asemenea, vreau sa devenim fruntasi si la atragerea de fonduri europene.”
Valoarea totala a proiectului „Cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din Sectorul 3 – Eficienta energetica 3 EE3″ este de 40,4 milioane lei, din care asistenta nerambursabila este de 23 milioane lei, finantata din Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul de stat. Contributia proprie a Consiliului Local al Sectorului 3 este de 17,39 milioane lei.

Sus